Hollanda, Çek Cumhuriyeti'ne 3-2 Yenildi - Son Dakika
Spor

Hollanda, Çek Cumhuriyeti'ne 3-2 Yenildi

EURO 2016 Elemeleri'nde rakiplerimiz Hollanda, Çek Cumhuriyeti'ne 3-2 yenildi. Fenerbahçeli Robin van Persie, hem kendi kalesine hem de rakip kaleye gol attı.

14.10.2015 01:22  Güncelleme: 01:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu sekizinci maçında Hollanda sahasında Çek Cumhuriyeti'ni konuk etti. Maçın 24. dakikasında konuk Çek Cumhuriyeti, Pavel Kaderabek'in attığı golle Hollanda karşısında 1-0 öne geçti. Dakikalar 35'i gösterirken çek Cumhuriyeti, Josef Sural ile bir gol daha bularak skoru 2-0'a taşıdı. 43. dakikada Marek Suchy kırmızı kart gördü. İlk yarı Çek Cumhuriyeti'nin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

VAN PERSIE KENDİ KALESİNİ VURDU

Maçın ikinci yarısına da hızlı başlayan Çek Cumhuriyeti 66. dakikada Fenerbahçeli Robin van Persie'nin kendi kalesine attığı golle skoru 3-0 yaptı. Bu golden 4 dakika sonra ev sahibi Hollanda, Klaas-Jan Huntelaar'in attığı golle skoru 3-1'e taşıdı. Dakikalar 83'ü gösterirken Robin van Persie bu sefer Çek Cumhuriyeti filelerini havalandırdı ve farkı 1'e indirdi: 2-3.

HOLLANDA 4. SIRADA BİTİRDİ

Maçta başka gol olmayınca Çek Cumhuriyeti, Hollanda'yı 3-2 mağlup etti. Bu skorun ardından Hollanda grubu 13 puanla dördüncü sırada, Çek Cumhuriyeti 22 puanla lider bitirdi.

Hollanda, Çek Cumhuriyeti\'ne 3-2 Yenildi

Son Dakika Spor Hollanda, Çek Cumhuriyeti'ne 3-2 Yenildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Teoman : Akp oy vermek. pkk yi desteklemekdir. 33 37 Yanıtla
  • erbay: akp 13 13 Yanıtla
  • TheTüRK: Rvp noldu lan Türkiye puan kaybedecek diyordun,kendi kalene atınca iyi oluyor demi hıyar 21 0 Yanıtla
  • Kefen giydik kulu olduk: Bizim ici secdeden kalkmiyor. Cumhurbaskanimiza sahip cikalim 12 6 Yanıtla
  • tc: ewet hdp chp 5 13 Yanıtla
  • doğruyadoğru: ülkenin bölünmesi için hdp chp diyorum bende. 3 14 Yanıtla
  • Kefen giydik kulu olduk: Badini secdeden kaldirmiyor 9 3 Yanıtla
  • Kefen giydik kulu olduk: Bakiniz namaz kiliyor secde ediyor 6 3 Yanıtla
  • Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi'nde haftanın maçları
    09:40 Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi'nde haftanın maçları

    Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 25, Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi'nde ise 31. hafta karşılaşmaları yapılacak. ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde de play-off yarı final maçları oynanacak. Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından açıklanan programa göre, birçok önemli maçın yer aldığı haftada takımlar mücadele edecek.

  • Dünya devi gözünü kararttı! Arda Güler'in yeni takımı belli gibi
    09:40 Dünya devi gözünü kararttı! Arda Güler'in yeni takımı belli gibi

    Sezon başında Fenerbahçe'den transfer olan Arda Güler için Bayern Münih'in teklif yapabileceği belirtiliyor. Alman ekibinin genç yıldız arayışında olduğu ve Real Madrid başkanı ile iyi ilişkileri olduğu ifade ediliyor.

  • Trabzonspor Süper Lig'de Fair-play Sıralamasında İlk Sırada
    09:36 Trabzonspor Süper Lig'de Fair-play Sıralamasında İlk Sırada

    Trendyol Süper Lig'de geride kalan 30. haftada en centilmen takım Trabzonspor oldu. Trabzonspor, 1 kırmızı kart ve 45 sarı kartla ligin en az kart gören takımı oldu. Ayrıca, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı da geçtiğimiz ay en centilmen teknik direktör olarak seçilmişti.

  • Survivor All Star'da eleme heyecanı! Yarışmaya veda eden Aysu gözyaşlarına boğuldu
    09:20 Survivor All Star'da eleme heyecanı! Yarışmaya veda eden Aysu gözyaşlarına boğuldu

    Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Merve, Aleyna, Aysu ve Berna arasında yapılan eleme mücadelesinin kaybedeni Aysu oldu. Oyunu geçtiğimiz sene yaşanan deprem felaketinde kaybettiği arkadaşına ithaf eden Aysu, gözyaşlarına boğuldu.

  • 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu
    08:29 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu

    Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde Galatasaray, Fenerbahçe ve diğer taraftarlarının katılımıyla dostluk iftarı düzenlendi. Pandemi nedeniyle evlere dağıtılan iftar yemeklerinin bir gününü üstlenen taraftarlar, Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya geldi. Herkes kendi takımının formasıyla birlikte dostluk sergiledi.

  • Galatasaraylı ve diğer taraftarlar Sındırgı'da toplu iftar yemeği düzenledi
    08:22 Galatasaraylı ve diğer taraftarlar Sındırgı'da toplu iftar yemeği düzenledi

    Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde Galatasaraylı taraftarlar, Sındırgı Belediyesi tarafından evlere dağıtılan iftar yemeklerinin bir gününü üstlenerek Cumhuriyet Meydanı'nda toplu iftar yemeği düzenledi. Yemeğe Galatasaray taraftarlarının yanı sıra diğer takımların taraftarları da katılarak dostluk sergiledi.

  • Anadolu Efes, Baskonia Vitoria-Gasteiz'i mağlup etti
    00:43 Anadolu Efes, Baskonia Vitoria-Gasteiz'i mağlup etti

    Anadolu Efes Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi 32. hafta müsabakasında deplasmanda İspanya temsilcisi Baskonia Vitoria-Gasteiz'i 97-76 yenerek galibiyet elde etti. Anadolu Efes, ligdeki konumunu 10. sıraya yükseltirken, Baskonia Vitoria-Gasteiz ise 9. sırada kaldı.

  • Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı
    23:27 Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı

    İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir araya gelen taraftarlar, 10 yıl önce yıkılan stadyumun yeniden yapılması için miting düzenledi. Taraftarlar, Karşıyaka İlçe Stadı ve Yalı Tesisleri arazisinde bir araya gelerek meşale yaktı ve çeşitli sloganlar attı. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü, taraftarın yıllardır yapılmayan Karşıyaka Stadı için yaptığı etkinliğe kulüp yönetimi olarak destek verdiklerini belirtti. Etkinliğe siyasi parti adayları ve kulüp yöneticileri de katıldı.

  • Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor
    23:25 Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor

    Karşıyaka taraftarı, yıllar önce yıkılan stadyumlarını geri istemek için Türkiye'nin ilk taraftar mitingini düzenledi. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı ve diğer sporcular, camia ve taraftarlar, yeni stadyum için destek istedi.

  • Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı
    22:39 Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı

    Vodafone Sultanlar Ligi 15. hafta erteleme karşılaşmasında Fenerbahçe Opet, sahasında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-2 mağlup etti ve normal sezonu lider tamamladı. Eczacıbaşı Dynavit ise üçüncü sırada yer aldı. Maçın salonu TVF Burhan Felek'te oynandı ve toplam süre 118 dakika sürdü.


Advertisement