Hizmet-iş Sendikasından Teröre Kınama - Son Dakika
Yerel

Hizmet-iş Sendikasından Teröre Kınama

Hizmet-iş Sendikasından Teröre Kınama

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, yazılı bir açıklama yaparak son zamanlarda yaşanan terör olaylarını kınadı.

23.07.2015 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, yazılı bir açıklama yaparak son zamanlarda yaşanan terör olaylarını kınadı.

Türkiye'nin yeni bir sürece doğru girdiğini belirten Çelik, hiçbir zaman için milletin sağduyusunun bu tür eylemlere itibar etmeyeceğini ve karşı çıkarak yapılan çeşitli oyunları bozacağını söyleyerek, " Suruç'ta öldürülen vatandaşlarımızın, Adıyaman'da şehit düşen askerimizin ve Ceylanpınar'da şehit edilen polis memurlarımızın acısını derinden hissediyor ve paylaşıyoruz. Ülkemizin birlik, beraberlik ve huzuruna yönelik düzenlenen terör olaylarının her türlüsünü kınıyor ve lanetliyoruz. İnsanlık dışı bu saldırılarda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza, askerimize ve polislerimize Allah'tan rahmet diliyor, ailelerine taziyelerimizi sunuyor, yaralılara acil şifalar temenni ediyoruz. Allah hepsinin ailesine sabır ihsan eylesin. Milletimizin başı sağolsun" dedi.

Çelik, "Milletçe huzurlu ve mutlu bir Ramazan bayram geçirmenin sevincini yaşarken, bu ailelerin ocağına düşmüş olan acı, bütün milletimizin ocağına düşmüş ortak bir acıdır. Terörün; dili, dini, rengi, ırkı ve hiç bir mazereti olamaz. Terör, terördür. Tüm bu terörist saldırıların hedefi ülkemizdir, 78 milyonun kardeşliğidir. Terör saldırıların amacı, ülkemizin huzur ve istikrarını bozmak ve toplumda bir korku havası ve kaos ortamı yaratmaktır. Bu süreçte herkes daha soğukkanlı ve sağduyulu olmalıdır. Provokasyonlara gelinmemeli, milletimizi ayrıştırarak, ülkemizin huzurunu bozmaya, kaos ve istikrarsızlık ortamı yaratmaya çalışanların oyunları boşa çıkarılmalıdır." Dedi.

Çelik son olarak, "Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şubesi olarak, her türlü terör saldırısını nefretle kınıyor, saldırıda hayatını kaybedenlere Yüce Allah'tan Rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralılara da geçmiş olsun dileğinde bulunuyoruz." ifadesinde bulundu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hizmet-iş Sendikasından Teröre Kınama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement