Hizmet-iş Sendikasından Başkan Çelik'e Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Hizmet-iş Sendikasından Başkan Çelik'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Hizmet-iş Sendikasından Başkan Çelik\'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Hak-İş Konfederasyonu Kayseri İl Temsilcisi ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’e ’hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

25.02.2015 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hak-İş Konfederasyonu Kayseri İl Temsilcisi ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Başkan Çelik'i makamında ziyaret eden Özdemir yeni görevinde başarılar diledikten sonra Hak-İş Konfederasyonunun ve Hizmet-İş Sendikasının çalışmaları hakkında bilgiler vererek şöyle devam etti, "20 yıldan fazla Büyükşehir Belediyemizde yetkili sendika olarak hiçbir zorlukla ve sıkıntıyla karşılaşmadık. Bundan sonra da sizlerin sayesinde birlik, beraberlik içerisinde aynı çatı altında huzur içerisinde çalışmaya inşallah devam edeceğiz" dedi.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çelik de, işveren ve sendikanın arasında ki ilişkileri devam sıcak tutacaklarını belirterek, " sendikanın ve işçilerin her türlü sıkıntılarında ve dertlerinde yanlarında olacağım. Yaptığınız bu ziyaretten dolayı teşekkür ederim" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hizmet-iş Sendikasından Başkan Çelik'e Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement