Hizmet-iş Sendikası Taşeron İşçileri Bilgilendiriyor - Son Dakika
Yerel

Hizmet-iş Sendikası Taşeron İşçileri Bilgilendiriyor

Hizmet-iş Sendikası Taşeron İşçileri Bilgilendiriyor

Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı örgütlü olduğu işyerlerini ziyaret ederek üyelerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapıyor.

04.02.2016 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı örgütlü olduğu işyerlerini ziyaret ederek üyelerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Hak-İş Konfederasyonu Kayseri İl Temsilcisi ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik Şube olarak örgütlü oldukları işyerlerinde taşeron firmalarda çalışan üyelerine yönelik bilgilendirme toplantıları yaptıklarını söyleyerek şu şekilde devam etti, "Sendika olarak bizim amacımız üyelerimizin sıkıntılarına ortak olmaktır. Sizlerin bilinçlenmesi için uygun gördüğümüz işyerlerinde yaptığımız işleri aksatmadan buna benzer bilgilendirme toplantıları yapacağız. Hükümetimizin üzerinde çalıştığı asıl iş, yardımcı iş konusunda da Hak-İş olarak bizim görüşümüz ayrım yapılmaksızın herkese kadro verilmesidir" dedi.

Bilgilendirme toplantılarında üyelerin sorularını ve isteklerini de dinleyen Çelik sorulara yanıt verdikten sonra Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanlığı tarafından 3 yıldır tüm üyelerine sosyal proje kapsamında ferdi kaza sigortası yaptırıldığını belirterek " Hizmet-İş Sendikası olarak tüm üyelerimiz 3 yıldır ferdi kaza sigortası kapsamına alınmışlardır. İnşallah hiçbir üyemiz bir kaza yapmaz. Maalesef iş kazaları hayatımızın ve ülkemizin acı bir gerçeğidir. Bu bağlamda geçen yıl kaza yapan ve hayatlarını kaybeden üyelerimizin yakınlarına 135 Bin Türk Lirası sigortadan alınarak verilmiştir. Buradan bir kez daha hayatını kaybeden üyelerimize Allah rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. " dedi.

Bilgilendirme toplantısının ardından katılımcılara Ferdi kaza sigortalarının sertifikaları dağıtıldı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hizmet-iş Sendikası Taşeron İşçileri Bilgilendiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement