Hizmet İş Sendikası Sağlık Çalışanlarını Unutmadı - Son Dakika
Yerel

Hizmet İş Sendikası Sağlık Çalışanlarını Unutmadı

Hizmet İş Sendikası Sağlık Çalışanlarını Unutmadı

Hizmet İş Sendikası Erzurum Şubesi, taşeron işçilerin haklarını korumak amacıyla Horasan Devlet Hastanesi’nde çalışan işçilerle istişare toplantısı düzenledi.

08.02.2015 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hizmet İş Sendikası Erzurum Şubesi, taşeron işçilerin haklarını korumak amacıyla Horasan Devlet Hastanesi'nde çalışan işçilerle istişare toplantısı düzenledi. Toplantıya Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Erol Aksakal, Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Sekreteri Fikret Göğdemir, taşeron işçiler ve davetliler katıldı.

Toplantı esnasında konuşan Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Erol Aksakal, toplum iş sözleşmesinin içeriğini, kapsamını ve işçilere kazandırdığı hakları anlattı. Yapılan girişimler ile birlikte Horasan Devlet Hastanesi'nde 80 işçinin Hizmet İş Sendikası'na bağlandığını aktaran Aksakal, bu çalışmalar ile birlikte Erzurum'da bine yakın taşeron işçinin sendikalı hale getirildiğini ifade etti. Hedeflerinin şehirde bulunan tüm taşeron işçilerin sendikalı hale getirilmesi olduğunu belirten Aksakal, "Horasan Devlet Hastanesi'nde bulunan taşeron işçilerimizin haklarını korumak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu çalışmalarımız ile birlikte hastane kadrosunda bulunan 80 taşeron işçimizi Hizmet İş Sendikası'na üye haline getirdik. Bu çalışmalarımızın meyvesini inşallah alacağız. Önümüzde ki günlerde yetki bekliyoruz. Özellikle Sağlık Bakanlığı'na bağlı tüm işyerlerinde taşeron işçilerin sendikalı hale getirilmesi için görüşmelerimiz sürüyor. DSİ, TEDAŞ, TRT, belediyeler ve karayollarında bulunan işçi arkadaşlarımızı da unutmadık. İnşallah onları da sendikamıza üye yaparak toplu iş sözleşmelerimize başlayacağız" şeklinde konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hizmet İş Sendikası Sağlık Çalışanlarını Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement