Hizmet-iş Sendikası'ndan Üye Çocuklarına Eğitim Yardımı - Son Dakika
Güncel

Hizmet-iş Sendikası'ndan Üye Çocuklarına Eğitim Yardımı

İŞ/HİZMET-İŞ Sendikası, üniversite sınavında yerleştirildiği puan türünün ilk 200 bin kişi içinde yer alan üye çocukları için 2015-2016 öğretim yılı Eğitim Yardımı müracaatlarını başlattı.

13.11.2015 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HAK-İŞ/HİZMET-İŞ Sendikası, üniversite sınavında yerleştirildiği puan türünün ilk 200 bin kişi içinde yer alan üye çocukları için 2015-2016 öğretim yılı Eğitim Yardımı müracaatlarını başlattı.

Konuyla ilgili Hizmet-İş Sendikasından yapılan açıklamada, eğitim yardımından, halen üniversitede okuyan ve alt sınıftan birden fazla dersi olmayan üye çocukları da yararlandırıldığını belirtildi. Hizmet-İş Sendikası üyelerine karşı sosyal sorumluluklarının bir gereği olarak eğitim yardımlarını 2006-2007 öğretim yılından beri sürdürüyor. Eğitim yardımlarından bugüne kadar 33 bin 150 öğrencinin yararlandı. Taşeron işçilerle birlikte tüm üye çocuklarının yararlandırıldığı Eğitim Yardımı'ndan, yeni dönemde 3 bine yakın öğrencinin yararlanması bekleniyor. Başvuruları 15 Kasım 2015 tarihine kadar devam edecek olan eğitim yardımı için öğrencilerin Hizmet-İş Sendikası'nın şube, il ve bölge başkanlıklarına doğrudan müracaat etmeleri gerekiyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hizmet-iş Sendikası'ndan Üye Çocuklarına Eğitim Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement