Hizmet İş Sendikası Borçka'da 30 İşçiye Yüzde 20 Zam Sağladı - Son Dakika
Yerel

Hizmet İş Sendikası Borçka'da 30 İşçiye Yüzde 20 Zam Sağladı

Hizmet İş Sendikası Borçka\'da 30 İşçiye Yüzde 20 Zam Sağladı

Hizmet İş Sendikası Erzurum Şubesi bir ilke imza atarak Borçka Belediyesi’nde çalışan işçilere yüzde 20 oranında zam sağlayacak toplu iş sözleşmesini imzaladı.

29.03.2015 10:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hizmet İş Sendikası Erzurum Şubesi bir ilke imza atarak Borçka Belediyesi'nde çalışan işçilere yüzde 20 oranında zam sağlayacak toplu iş sözleşmesini imzaladı. Borçka Belediyesi'nde yapılan imza törenine Borçka Belediye Başkanı Aslan Atan, Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Erol Aksakal, Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Sekreteri Fikret Göğdemir ve belediye personeli katıldı.

Tören esnasında konuşan Horasan Belediye Başkanı Aslan Atan, belediye işçilerine verilen yüzde 20 oranındaki zammın hayırlı uğurlu olmasını temenni etti. Atan, " Kanuni ölçüde öngörülen tüm yetkileri kullanarak arkadaşlarımızın mutlu olacağı bir sözleşme imzalıyoruz. Çalışanlar ne kadar mutlu olursa İlçemizdeki yaşayan insanlar da o kadar mutlu olur. İşçilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Erol Aksakal ise, Borçka Belediyesi'nde sendikaya bağlı görev yapan 30 işçiye verilen yüzde 20 oranındaki zammın günümüz şartlarına göre çok iyi olduğunu söyledi. Toplu İş Sözleşmesi ile birlikte verilen zammın 1 yıl süreceğine değinen Aksakal, " Karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesinde son derece samimi bir şekilde yürüttüğümüz görüşmelerin ardından toplu sözleşmemizin imzası için buradayız. Borçka Belediyemizin gücüne uygun olacak bir toplu iş sözleşmesinde anlaşmaya vardık. Ben üyelerim adına vardığımız anlaşmadan memnunum. İnanıyorum ki Sayın Başkanımız ve yönetimi de bu toplu iş sözleşmesinden memnundur. Ben kendilerine bize yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımız da bu yaklaşımın karşılığında performans ve çalışma olarak bunun karşılığını vereceklerdir. Borçka Belediyesi'ne, işçilerimize ve tüm Borçka'ya hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından toplu iş sözleşmesinin imzaları atıldı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hizmet İş Sendikası Borçka'da 30 İşçiye Yüzde 20 Zam Sağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement