Hizmet-İş Eskişehir İl Temsilciliği Açıldı - Son Dakika
Yerel

Hizmet-İş Eskişehir İl Temsilciliği Açıldı

Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Öz, "İl temsilciliğimizin, üyelerimizin güncel olan toplu iş sözleşmelerinin yapılması ile ilgili haklarının, kadro haklarının alınması anlamında mutlaka sahada elimizi güçlendirecek bir oluşum olduğuna inanıyorum" dedi.

06.12.2015 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Öz, "İl temsilciliğimizin, üyelerimizin güncel olan toplu iş sözleşmelerinin yapılması ile ilgili haklarının, kadro haklarının alınması anlamında mutlaka sahada elimizi güçlendirecek bir oluşum olduğuna inanıyorum" dedi.

Eskişehir'de Hizmet-iş Sendikasının İl Temsilciliği açılışına katılan Öz, Yönetim Kurulu ve Eskişehir İl Başkanı Ayşegül Durur ile birlikte bir basın açıklaması düzenledi.

İl temsilciliğinin oluşumu öncesinde Eskişehir'de iyi bir örgütlenme gerçekleştirdiklerini ifade eden Öz şöyle konuştu:

"Bugün itibariyle Eskişehir'de sendikamızın yaklaşık 2 bin üyesi bulunmaktadır. Sendikamız Sağlık Bakanlığımıza bağlı Kamu Hastaneleri Kurumu Genel Sekreterliğinde, Kredi ve Yurtlar Kurumu Bölge Müdürlüğünde, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığında, İl Başkanlığında ve diğer kamu kurum ve kuruluşlara bağlı iş yerlerinde çalışan ya da iş veren arkadaşlarımızla birlikte örgütlenme çalışmalarımız devam etmektedir. Anadolu Üniversitesi ve Osmangazi Üniversitesi bünyesinde çalışan arkadaşlarımızın üyelik çalışmaları devam etmektedir. Çalışmalarımız, çalışanlar için hayırlı olacaktır."

Hizmet-iş Sendikası ile henüz tanışmamış çalışan ve işverenleri tanışmak adına temsilciliğe beklediklerini belirten Öz, "Elbette çalışanlarımızın sendika içerisinde bir araya gelmeleri bizi onurlandıracak, güçlendirecektir. İl temsilciliğimizin, üyelerimizin güncel olan toplu iş sözleşmelerinin yapılması ile ilgili haklarının, kadro haklarının alınması anlamında mutlaka sahada elimizi güçlendirecek bir oluşum olduğuna inanıyorum. Bu münasebetle, herkesi saygılarımla selamlıyorum" dedi.

Açılışa katılan üyelere ve yöneticilere teşekkürlerini sunan Hizmet-İş Eskişehir İl Başkanı Ayşegül Durur, daha sonra Yönetim Kurulu Üyeleri ve Sendika Başkan Vekili Hüseyin Öz ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hizmet-İş Eskişehir İl Temsilciliği Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement