Hız Kadranı 110 Kilometrede Takılı Kaldı - Son Dakika
Güncel

Hız Kadranı 110 Kilometrede Takılı Kaldı

Hız Kadranı 110 Kilometrede Takılı Kaldı

Kaza sonrası 2 kişi araç içinde sıkışırken, kamyonetin hız kadranının 110 kilometrede takılı kalması dikkat çekti.

24.04.2014 01:20  Güncelleme: 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaza, dün saat 22.30 sıralarında Maltepe Girne Mahallesi Büyükbakkalköy Yolu'nda meydana geldi. Erdoğan Oymak yönetimindeki 34 UL 9662 plakalı aşırı hızlı ilerlediği iddia edilen kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan araç, yol kenarında bekleyen Bilal Ayvalı'ya ait karpuz yüklü kamyonete arakadan çarptı.

ARAÇ İÇİNDE SIKIŞTILAR

Çarpmanın etkisiyle Erdoğan Oymak (30) ve yan koltukta oturan arkadaşı İsa Ören (27) araç içinde sıkıştı. Kaza sırasında aracında oturan Ayvalı ise kazayı yara almadan atlattı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri kamyonette sıkışan 2 kişiyi yaklaşık 30 dakika süren çalışma sonrası kurtardı.

DURUMLARI AĞIR

Ağır yaralanan Oymak ve Ören olay yerinde hazır bekletilen ambulansla, Kartal Lütfü Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Öte yandan trafik polisleri kaza yapan aracın kasasında, boş bira şişeleri buldu.

HIZ GÖSTERGESİ 110'DA KALDI

Kaza sonrası aracın hız göstergesinin ise 110 kilometrede takılı kalması dikkat çekti. Kaza nedeniyle trafik bir süre tek şeritten sağlandı. Yola saçılan karpuzlar ile kazaya karışan araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hız Kadranı 110 Kilometrede Takılı Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çemişgezek'te yaban keçileri ilçe merkezine indi
    20:04 Çemişgezek'te yaban keçileri ilçe merkezine indi

    Çemişgezek ilçe merkezine sürü halinde inen nesli tükenme tehlikesi altındaki dağ keçileri, parkta otlandı ve insanlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

  • Malatya'da 18 kilo kubar esrar ele geçirildi
    20:02 Malatya'da 18 kilo kubar esrar ele geçirildi

    Malatya'da yolcu treninde yapılan operasyonda, üç zanlının bagajlarında 18 kilo kubar esrar bulundu. Olayda gözaltına alınan 3 zanlıdan 2'si tutuklandı.

  • Sıfır atıktan kedi evi yaptı, Isparta birincisi oldu
    20:00 Sıfır atıktan kedi evi yaptı, Isparta birincisi oldu

    Isparta'nın Eğirdir ilçesindeki 7. sınıf öğrencisi Harun Aydemir, sıfır atıktan yaptığı kedi evi ile Atıktan Sanata İleri Dönüşüm yarışmasında Isparta birincisi oldu. Aydemir, projenin amacının atık üretimini azaltmak, geri dönüşümü teşvik etmek ve çevreye duyarlılık konularında farkındalık oluşturmak olduğunu belirtti.

  • Geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın
    19:58 Geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın

    Tekirdağ Çorlu'da bulunan bir geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın, Ergene ilçesinden de görüldü. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına almaya çalışıyor.

  • Aydın'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı
    19:57 Aydın'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı

    Aydın'ın Germencik ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 3 mahallede düzenlediği operasyonda uyuşturucu madde ve para ele geçirdi. Şüpheliler adliyeye sevk edildi ve 3 kişi tutuklandı, 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Akkuyu NGS'de gerginlik: İşçiler, firma yetkililerinin araçlarını taşladı
    19:55 Akkuyu NGS'de gerginlik: İşçiler, firma yetkililerinin araçlarını taşladı

    Mersin'de yapımı devam eden Akkuyu NGS inşaatında çalışan işçiler, taşeron firmanın maaş ödemediğini ileri sürerek eyleme başladı. İşçiler bugün de iş bırakma eylemlerine devam etti ve firma yetkililerinin de olduğu bazı araçları taşladı.


Advertisement