Hisarcıklıoğlu: Devlet Nizamı Türkiye'nin Her Yerinde Muhakkak Hissedilmeli (2) - Son Dakika
Güncel

Hisarcıklıoğlu: Devlet Nizamı Türkiye'nin Her Yerinde Muhakkak Hissedilmeli (2)

Hisarcıklıoğlu: Devlet Nizamı Türkiye\'nin Her Yerinde Muhakkak Hissedilmeli (2)

Hisarcıklıoğlu: TİCARET ODASI YÖNETİMİNDE KADIN GİRİŞİMCİLERİMİZDE YER ALMALI Türkiye Odalar ve borsalar Birliği Başkanı (TOBB) M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Aydın'da son olarak Söke'de Ticaret Borsası, Ticaret Odası ile Söke Belediyesine ziyaret etti.

28.10.2014 01:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hisarcıklıoğlu: TİCARET ODASI YÖNETİMİNDE KADIN GİRİŞİMCİLERİMİZDE YER ALMALI

Türkiye Odalar ve borsalar Birliği Başkanı (TOBB) M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Aydın'da son olarak Söke'de Ticaret Borsası, Ticaret Odası ile Söke Belediyesine ziyaret etti. Hisarcıklıoğlu beraberindekilerle Söke Ticaret Borsası'nda, Borsa Başkanı Salih Deniz Günal'ın ve Ticaret Odasında da Oda Başkanı Reşat Anya'dan ilçe ekonomisi ile ilgili genel bilgiler aldı.

Gördüğü sıcak ilginin kendisine günün yorgunluğu unutturduğu söyleyen Rifat Hisarcıklıoğlu, Söke için istenilen yurt desteğini değerlendirmek arzusunda olduğunu söyledi. Söke Ticaret Odası yönetiminde kadın girişimci olmaması nedeniyle öz eleştiride bulunan Hisarcıklıoğlu, gelecek seçimlerde yönetimde kadın girişimci olmasını arzu ettiğini dile getirince salonda bulunan kadın girişimcilerden alkış aldı. Söke Ticaret Odası Yönetiminde bulunan Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ve altı meclisi üyesinin Söke Belediye Meclisi'ne seçilmelerini çok önemsediğini söyleyen Hisarcıklıoğlu, "Söke Belediyesi'ndeki bu oluşum Ticaret Odası yöneticilerine bir başka sorumluluk getirdiğini düşünüyorum" dedi.

HİSARCIKLIOĞLU SÖKE'NİN FAHRİ HEMŞEHRİSİ OLDU

Ticaret Odası ve Ticaret Borsası ziyaretlerinin ardından TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Söke'de son ziyaretini 12 yıldır TOBB Çatısı altında beraber çalıştığı Belediye Başkanı seçilen eski çalışma arkadaşı Süleyman Toyran'ı ziyaret etti. Hisarcıklıoğlu, belediye önünde Başkan Toyran, başkan yardımcıları Fahri Sivrioğlu ve Ahmet Karakaş tarafından çiçeklerle karşılandı. Söke Belediyesi Meclis Salonunda Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyeti konuk eden Süleyman Toyran, "Birlikte çalışmaktan her zaman gurur duyduğu genel başkanımızın bize ziyaret sözü vardı. O sözünü yerine getirmesi bizleri mutlu etti. Birlikte görev yaptığımız süre içerisinde birlik ve beraberliğin olumlu sonuçlarını yaşadık. Başkanımızın öz verili çalışması TOBB'nın saygınlığını daha da artırdığını düşünüyorum" dedi.

Ziyaretin anısına TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na plaket veren Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, ayrıca rozet takarak Söke'nin fahri hemşerisi ilan etti. Söke'deki ziyaretlerinde kendisine ve heyetine gösterilen sıcak ilgiye teşekkür eden Hisarcıklıoğlu, yerel seçimlerde Süleyman Toyran'nın Söke Belediye Başkanı seçilmesinin camia olarak herkesin gururu olduğunu ifade ederek, "Toyran'nın başarısı için elimizden geldiğince var gücümüzün yettiğince destek olacağız" diye konuştu. - Borsası

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hisarcıklıoğlu: Devlet Nizamı Türkiye'nin Her Yerinde Muhakkak Hissedilmeli (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement