Hisarcık'ta Mahalli İdareler Seçim Güvenliği Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Hisarcık'ta Mahalli İdareler Seçim Güvenliği Toplantısı

Hisarcık\'ta Mahalli İdareler Seçim Güvenliği Toplantısı

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Kaymakam, Garnizon Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü ile siyasi parti temsilcilerinin katılımıyla yerel seçim toplantısı düzenlendi.

20.02.2014 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde Kaymakam, Garnizon Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü ile siyasi parti temsilcilerinin katılımıyla yerel seçim toplantısı düzenlendi.

Kaymakam Fethi Savran, gerçekleştirilen toplantının demokrasilerin asli unsurlarından olan seçimlerin, huzur ve güven içerisinde geçmesi, seçimlere katılan siyasi partilere yasal hükümlerin bir kez daha hatırlatılması, seçim kampanyalarının yasada belirtilen hükümler dahilinde karşılıklı anlayış içerisinde demokratik bir şekilde yapılması, parti yetkililerinin bu husustaki görüşlerinin alınması sebebiyle yapıldığını vurguladı.

Savran, "30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinin ülkemize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyor, katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Toplantıda İlçe Emniyet Amirliğinde görevli Seçim Harekat Merkezi sorumlusu Polis Memuru Ferhat Silahlı tarafından yapılan sunumun sonunda katılımcıların görüş ve önerileri alındı.

Belediye Düğün Salonunda yapılan yerel seçim toplantısına Kaymakam Fethi Savran, İlçe Jandarma ve Garnizon Komutanı Ahmet Özenç, İlçe Emniyet Amir Vekili Mustafa Güler, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ali Köse, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Salim Turası, Demokrat Parti İlçe Başkanı Mehmet Ot, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkan Vekili Fevzi Özçelik, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkan Vekili Sami Öztürk, Saadet Partisi İlçe Başkan Vekili Hüseyin Tosun Katıldı. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hisarcık'ta Mahalli İdareler Seçim Güvenliği Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement