Hipodromların Şampiyonu Son Virajında - Son Dakika
Güncel

Hipodromların Şampiyonu Son Virajında

Hipodromların Şampiyonu Son Virajında

Türkiye’nin en ünlü jokeylerinin yarışlara katıldığı Aydemir isimli Arap atı, artık ücret karşılığında binicilik eğitimlerinde ve atseverleri gezdirmede kullanılıyor.

18.07.2014 09:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin en ünlü jokeylerinin yarışlara katıldığı Aydemir isimli Arap atı, artık ücret karşılığında binicilik eğitimlerinde ve atseverleri gezdirmede kullanılıyor.

Truva Park Binicilik Tesisinin işletmecisi tarafından satın alınarak Adana'dan Karaman'a geçtiğimiz günlerde getirilen Aydemir'in başarılarını duyan vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Katıldığı 54 yarışta 8 birinciliği olan Aydemir ile Türkiye'nin ünlü jokeylerinden Halis Karataş ve Sadettin Poyraz'da yarıştı. Şampiyon at şimdilerde binicilik tesislerinde hem atseverlerin binicilik eğitiminde kullanılıyor hem de vatandaşlar ücret karşılığı binerek geziyor.

BİNİCİLİK TESİSİNDEKİ 7 ATTAN 3'Ü ÜNLÜ

Tesislerinde bulunan ünlü atlara vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini söyleyen Tesis İşletmecisi Recep Özler, Arap atı olan Aydemir, yarışlardaki ömrünü tamamlamasından dolayı Adana'dan satın alarak Karaman'a getirdik. Şuanda binicilik tesisimizde bulunan atların arasında en değerlisidir. Diğer atlarımız da iyidir ama Aydemir, yarışlardaki başarısından ve Türkiye'nin en ünlü jokeylerinin binerek yarışmasından dolayı ayrıdır. Aydemir'e büyükler kadar çocuklarda başarılarında dolayı büyük ilgi göstermektedir. Nurak isminde diğer bit atımız ise ünlü dizi ve film çekimlerinde uzun zaman kullanılmış bir attır" diye konuştu.

Tesislere gelen vatandaşlara önce atları tek tek tanıttıklarını belirten Binicilik Tesisinin At Antrenörü Ahmet Eser ise, Türkiye Jokey Kulübünden atları tanıyan vatandaşlar zaten atlara büyük ilgi gösteriyor. Atlara binerek gezmek isteyenlere ise ücret karşılığında bu atlara binebiliyor. Binicilik kursu almak isteyenlere ise belirlediğimiz gün ve saatlerde binicilik eğitimi veriyoruz" dedi. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hipodromların Şampiyonu Son Virajında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement