Hınıs Belediye Eşbaşkanından Kışanak'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Hınıs Belediye Eşbaşkanından Kışanak'a Ziyaret

Hınıs Belediye Eşbaşkanından Kışanak\'a Ziyaret

Erzurum Hınıs Belediyesi Eşbaşkanı Hasan Basri Fırat, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak'ı ziyaret etti.

24.05.2014 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Hınıs Belediyesi Eşbaşkanı Hasan Basri Fırat, BDP İlçe Başkanı Nasur Yusufoğlu, ilçe yöneticisi Nihat Yüreksever, Belediye Encümeni Yunus Demir, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak'ı ziyaret etti.

Eşbaşkan Gültan Kışanak, konuklarını Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Felat Özsoy ile birlikte karşıladı. Ziyaretten dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden Kışanak, Erzurum'daki, Hınıs'taki, Tekman'daki halkı tebrik etti. Kışanak, "Her şeyin ilki çok kıymetlidir, inanıyorum ki bunun arkası gelecek. Erzurum'da halkımızın iddiasının güçlendiğini göreceğiz, ama ilki çok kıymetlidir bu da size nasip oldu. Umarım halkımızın desteği ile meclis üyelerimizin katkıları ile başarı ile bu süreci göğüsleyeceksiniz. Halkımızın layık olduğu bir yönetimi ortaya çıkaracaksınız" dedi.

Hınıs Belediye Başkanı Hasan Basri Fırat, Hınıs'ın çok kıymetli bir yer olduğunu belirterek, "Partimize ve halkımıza güvenerek kazandık. Bu partimizin, halkımızın başarısıdır, inşallah bunu daimi kılacağız" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Hınıs Belediye Eşbaşkanından Kışanak'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement