Hindistan'da İnek Kesen Müslüman Baba ile Oğlu Linç Edildi - Son Dakika
Dünya

Hindistan'da İnek Kesen Müslüman Baba ile Oğlu Linç Edildi

Başkente yakın Bisara köyünde yaşayan Müslüman nalbant, oğlu ile birlikte inek kestikleri için kalabalık tarafından linç edildi. Baba öldü, oğlu ağır yaralı.

04.10.2015 11:28  Güncelleme: 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hindistan'nın başkentine yakın Bisara köyünde yaşayan Mohammad Akhlaq isimli Müslüman nalbant, oğlu ile birlikte, inek kestikleri için tapınak önünde toplanan kalablalık tarafından linç edildi. Baba öldü, oğlu ise ağır bir şekilde yaralandı.

CNN'e konuşan tapınak papazı Sukhdas Mahatma, o gece iki gencin kendisine gelip yakınlarda bir inek cesedi olduğunu yüksek sesle ilan etmesini söylediklerini anlattı. Papaz, "Gençler durumu ilan etmem için bana baskı yaptılar." dedi.

HAKARET YAĞDIRIP EVİN İÇİNE GİRDİLER

İlandan sonra tapınak önünde toplanan kalabalık, Mohammad Akhlaq'nın evine gitti. Mohammad Akhlaq'ın annesi Asghari Begum, evin ön kapısında şiddetli gürültü ve patırtı duyduğunu ve sonra kalabalığın yüksek ses ile hakaret yağdırdıklarını daha sonra bir grup adamın duvarı aşıp evin içine girdiklerini söyledi.

"BENİ DE İTTİRİP, YÜZÜMÜ YUMRUKLADILAR"

Şişmiş ve morarmış gözlerini işaret eden anne Begum, "Beni iteklediler ve yüzüme yumruk attılar." dedi.

SÜRÜKLEYEREK ÇIKARIP LİNÇ ETTİLER

CNN'e konuşan polis şefi Kiran Sivakumar, kalabalığın Akhlaq'ı evinin birinci katına girip 22 yaşındaki oğlu Danish ile birlikte dışarı sürüklediklerini ve linç ettiklerini; olayda babanın öldüğünü oğlunun ise ağır yaralandığını söyledi.

Polis şefi, olaya karışan 10 kişiden 6'sının yakalandığını ve daha fazla tutuklamanın olabileceğini söyledi.

Evdeki bazı et parçaları da soruşturma için toplandı. Aile ise etin keçi eti olduğunu söyledi.

Hindistan\'da İnek Kesen Müslüman Baba ile Oğlu Linç Edildi

Son Dakika Dünya Hindistan'da İnek Kesen Müslüman Baba ile Oğlu Linç Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (35)

  • ERBAA: YÜZDE DOKSAN DOKUZU MÜSLÜMAN OLAN ANADOLU HALKI KİME OY VERMELİ....HDP ASLA OLMAZ, HAİN BİR PARTİ..BUNU KONUŞMAYA BİLE GEREK YOK...CHP YE GELİNCE ,BUDA HEMEN HEMEN HDP GİBİ...HAİNLERİ DESTEKLER .SAVCIMIZI,POLİSİMİZİ,ASKERİMİZİ ŞEHİT EDENLERE TERÖRİST DEMEZLER.BAŞ ÖRTÜSÜNE,DİN DERSİNE KARŞI... MHP Yİ SEVERİM AMA HEP YERİNDE SAYAR....AKP YE GELİNCE VATAN MİLLET İÇİN TEK PARTİ AKP DİR..SEKSEN YILDA YAPİLMİYANLARİ ON YILDA YAPTI.. AKP SAYESİNDE KADINLARIMIZ BAŞLARINI ÖRTÜYOR,DİNİNİ ÖĞRENİYOR...KENDİ SİLAHLARİMİZİ YAPİYORUZ...SOL PARTİLERİN DİKİLİ BİR AĞAÇLARI BİLE YOK..VATAN İÇİN, BAYRAK İÇİN, EZAN İÇİN.... KESİNLİKLE ...AKP ..UNUTMA AKP OLMAZSA SURİYE GİBİ OLURUZ... 32 29 Yanıtla Putin: Sen Müslümanlığı hirsizligi diktatorlu arkasini satmayi akp ogrenir olbilrsin insanlari kandirmayi ogrenebilrsin.biz musluman ligi hak ve huku kuran kerimden ogreniyoruz. 6 1 Samsunlu: İsmini de Putin koyuyorsun oda kuranda geçiyordur muhakkak kandiracagin çocuğu getirde beraber ...... 0 0
  • Hamam böcugu: İnege tapmakta ne ,allahım sen bu kullarına dogru yolu goster 21 6 Yanıtla
  • biri ordan hırsızımı dedi: dini siyaset olarak kullananlar Allah (cc) lanetine mandar olur, destekcileride ayni şekilde 20 5 Yanıtla Jingsaw: Herkesin bir siyasi yolu vardır kim neye yakınsa onu vaat eder anlaşılıyorki CHP nin dinle işi yokki siyasetini yapmıyor ama aklına gelecek herşeyi siyasete alet etti Atatürk gibi. MHP milliyetçi ama şimdiki milliyetçilik sadece MHP cilik olmuş geçen soruyorum MHP li arkadaşa dokuz ışık doktrin nedir o ne diyor bunu bilmeyenler MHP li olmuş 1 1
  • lol: Dinsizin hakkindan imansiz gelirmiş :-))))))) 8 15 Yanıtla
  • panteist: fanatik beyinsiz dinciler müslümanların içinde de varlar. 10 12 Yanıtla
  • intifada: cehennem sizleri bekler sapkınlar 18 4 Yanıtla
  • mustafa: cennet kolay kazanılmıyor. Rabbim mekanlarını cennet eylesin.Diyoruz ki "cennet kolay değil cehennem lüzumsuz değil" 18 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement