Herkes Şaşırdı! Erkan Zengin Alkış Aldı - Son Dakika
Spor

Herkes Şaşırdı! Erkan Zengin Alkış Aldı

Herkes Şaşırdı! Erkan Zengin Alkış Aldı

Kayserispor-Trabzonspor maçında hakem tartışmalı bir karar verirken Erkan Zengin, arkadaşlarına ceza sahasının dışına çıkmaları talimatını vererek topu kaleci Hakan Arıkan'a bıraktı.

15.09.2015 08:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında oynanan ve Trabzonspor'un deplasmanda Kayserispor'u 1-0 yendiği maçın ikinci yarısında yeşil sahalarda görmeye alışmadığımız bir pozisyon yaşandı.

HAKEM GERİ PAS KARARI VERDİ

Ceza sahasının sol tarafında topla buluşan Marko Simic, topu diziyle havalandırıp kafasıyla kaleci Hakan Arıkan'a geri pas verdi. Hakan Arıkan topu eline alınca hakem Hüseyin Göçek bu pozisyon sonrası endirekt vuruşu işaret etti. Simic'in bu hareketini sportmenliğe aykırı bir hareket olarak değerlendiren Hüseyin Göçek aynı zamanda Simic'e sarı kart gösterdi.

HAKEM KARARINI DEĞİŞTİRDİ

Bu tartışmalı karar sonrası Kayserisporlu oyuncular hakeme itiraz ederken, kural gereği öncesi diziyle topu kaldırdığı için pas, geri pas sayıldı ve hakem kararını değiştirmedi.

FRİKİĞİ KULLANMADI

Ancak ilginç pozisyon bu kadarla da sınırlı kalmadı. Endirekt vuruşta topun başına geçen Erkan Zengin ise arkadaşlarına ceza sahasının dışına çıkmaları talimatını vererek topu kaleci Hakan Arıkan'a bıraktı

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Herkes Şaşırdı! Erkan Zengin Alkış Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Türkoğlu: Kuralları bilmeyen futbolcu sahaya çıkmış maç yapıyor hiç birinin kuraldan haberi yok 24 1 Yanıtla
  • Ziya: Fenerbahçeli olarak..! lakin sözkonusu vatan oldumu helal olsun TRABZON SPOR**** 2 11 Yanıtla
  • TS: Adams 4 2 Yanıtla
  • Elazığ lı Zaza: Bunun adamlık la alakası yok futbol oynamaya çıkmışlar karşılığın da tirilyon alıyor bu iş bilmez ler Erkan yada kimin kararıysa saçmadır akılsızcadır Trabzon'un puanına belki şampiyonluğu na engel bi harekettir 0 1 Yanıtla dr ali: şampiyonluk mu güldürme beni. 0 6

Advertisement