Her Erkeğin Hayalini Kurduğu Macera - Son Dakika
Medya

Her Erkeğin Hayalini Kurduğu Macera

Matine Ibiza, çektiği tanıtım videosunda bir güne sığan ve her erkeğin hayalini süsleyen bir video hazırladılar.

15.04.2014 15:25  Güncelleme: 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hepimiz bazen rutin ve gündelik işlerimizden, iş yerinden, mesai arkadaşlarımızdan sıkılırız. Başımızı alıp maceralara atılarak yeni ve farklı şeyler denmek isteriz. Matinee Ibiza hazırladığı tanıtım videosunda bir güne sığan ve her erkeğin hayalini süsleyen bir video hazırlamışlar. 

Her Erkeğin Hayalini Kurduğu Macera
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya Her Erkeğin Hayalini Kurduğu Macera - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İletişimden Sorumlu Başkan Danışmanlığı'na gazeteci Erdem Sevgi atandı
    14:49 Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İletişimden Sorumlu Başkan Danışmanlığı'na gazeteci Erdem Sevgi atandı

    Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İletişimden sorumlu Başkan danışmalığına atanan Erdem Sevgi, gazetecilik kariyerinin ardından bu göreve getirildi.

  • Yapay Zekanın Habercilik Mesleğine Uyarlanması İçin Norm Arayışı Sürüyor
    13:44 Yapay Zekanın Habercilik Mesleğine Uyarlanması İçin Norm Arayışı Sürüyor

    Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hediyetullah Aydeniz, enformasyon düzensizliği sorununa karşı medyadaki yapay zeka temelli değişime dikkati çekerek, Avrupa Konseyi'nin 2017'de hazırladığı 'Enformasyon Düzensizliği' raporundan öne çıkan unsurları paylaştı. Aydeniz, yapay zekanın habercilik mesleğine nasıl uyarlanacağına dair norm arayışının sürdüğünü belirtti ve Anadolu Ajansı'nın Medyada Yapay Zeka Etik Kullanım Rehberi'ni yayınladığını ifade etti. Ayrıca, enformasyon düzensizliği sorununa çözüm olarak Anadolu Ajansı Teyit Hattı gibi örneklerin ortaya çıktığını ve habercilik sektörünün bu yeni mesleki pratiklere adapte olduğunu vurguladı.

  • Halil İbrahim İzgi'nin 'Filistin Defteri' eseri yayımlandı
    13:09 Halil İbrahim İzgi'nin 'Filistin Defteri' eseri yayımlandı

    Halil İbrahim İzgi'nin Filistin konusunda kaleme aldığı yazılar, 'Filistin Defteri' adlı eserde bir araya getirildi. İzgi, Filistin defterini hayatın farklı anlarını kaydettiği ve kendini aradığı bir eser olarak tanımladı. Eserde, İsrail'in Filistin'de yaptıkları ve Filistin meselesinde insanlığın üzerine düşen görevler ele alınıyor. İzgi, medyanın baskılarından kurtulan dünyanın kendi sesini duymaya başladığını belirtti.

  • AA Genel Müdürü: Gazze'de 2,3 milyon kişi yerinden edildi, 140 meslektaşımız hayatını kaybetti
    23:13 AA Genel Müdürü: Gazze'de 2,3 milyon kişi yerinden edildi, 140 meslektaşımız hayatını kaybetti

    Anadolu Ajansı (AA) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz, İsrail'in Gazze'de işlediği savaş suçlarını ortaya koyan 'Kanıt' belgeselinin gala gösteriminde yaptığı konuşmada, Gazze'de 2,3 milyon kişinin yerinden edildiğini ve 140 meslektaşın hayatını kaybettiğini söyledi.

  • Gaziantep Valisi Kemal Çeber, AA Gaziantep Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti
    18:14 Gaziantep Valisi Kemal Çeber, AA Gaziantep Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti

    Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Anadolu Ajansı (AA) Gaziantep Bölge Müdürlüğü'ne teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette, AA'nın bölgenin gelişimine katkılarından dolayı teşekkür eden Vali Çeber, AA personelini de bilinçlendirici çalışmalarından dolayı tebrik etti. AA Gaziantep Bölge Müdürü Kerem Kocalar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar ve İl Basın Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Turan da hazır bulundu.

  • Türkiye'de En Popüler Dijital Akış Platformları
    01:09 Türkiye'de En Popüler Dijital Akış Platformları

    Son yıllarda DVD'ler, yerini dijital akış platformlarına bırakmış durumda. Türkiye'de hızla yaygınlaşan dijital akış platformları arasında en popüler olanı yüzde 38 pazar payıyla BluTV oldu. İkinci sırada yüzde 27 pazar payıyla Netflix yer alırken, Amazon Prime Video yüzde 19 pazar payıyla üçüncü sırada yer aldı. Disney+ ve MUBI ise daha küçük pazar paylarıyla listeye dahil oldu.

  • Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı
    16 Nis Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı

    Avustralya'nın Sydney kentinde bir kiliseye düzenlenen saldırıda piskopos dahil en az 4 kişi bıçaklandı. Polis, saldırganın gözaltına alındığını ve olayı bir 'terörist eylem' olarak değerlendirdiklerini açıkladı. Saldırının ardından kilisenin dışında toplanan yüzlerce kişi, saldırganın kendilerine verilmesini talep etti ve polisle çatıştı. İki polis yaralandı ve 20 polis aracı hasar gördü. Yaralıların hayati tehlikesi olmadığı bildirildi. Saldırının kişisel bir eylem olduğu belirtilirken, olaylar birbiriyle bağlantılı değil. Kilise saldırısının ardından güvenlik önlemleri alındı.

  • Rusya'nın en önemli uluslararası ekonomi forumlarından KazanForum, 14-19 Mayıs'ta düzenlenecek
    15 Nis Rusya'nın en önemli uluslararası ekonomi forumlarından KazanForum, 14-19 Mayıs'ta düzenlenecek

    Rusya'nın KazanForum adlı uluslararası ekonomi forumu, 14-19 Mayıs tarihleri arasında Tataristan'ın başkenti Kazan'da gerçekleştirilecek. Forum, İslam dünyasının ekonomi ve finans alanında önde gelen uluslararası uzmanlarını bir araya getirmeyi hedefliyor. Geçen yıl 57 İslam İşbirliği Teşkilatı üyesi ülkeden 16 binden fazla ziyaretçiyi ağırlayan forum, Rusya'nın en büyük üç uluslararası ekonomi forumundan biri haline gelmiştir. Forum, İİT ülkeleri ile Rusya Federasyonu bölgeleri arasındaki bağları güçlendirmeyi, İslami finans sistemi kurumlarının gelişimini teşvik etmeyi ve ortak uluslararası projelerin hayata geçirilmesine odaklanmaktadır.

  • AYF, İsrail saldırılarında hayatını kaybeden gazetecileri anmak için 24 saatlik canlı yayın başlattı
    13 Nis AYF, İsrail saldırılarında hayatını kaybeden gazetecileri anmak için 24 saatlik canlı yayın başlattı

    Anadolu Yayıncılar Federasyonu (AYF), İsrail'in saldırılarında hayatını kaybeden gazetecileri anmak ve saldırılara tepki göstermek için İstanbul'da aralıksız 24 saat sürecek canlı yayın başlattı. Yayında ulusal basından çok sayıda gazeteci yer alacak ve Filistin'deki gazetecilerin sesi olunacağı vurgulanacak.


Advertisement