Hem Android Hem de İos ile Çalışabilen Saat: Omate X - Son Dakika
Teknoloji

Hem Android Hem de İos ile Çalışabilen Saat: Omate X

Hem Android Hem de İos ile Çalışabilen Saat: Omate X

Omate X adını taşıyan akıllı saat hem Android hem de iOS işletim sistemli telefonlar ile çalışabiliyor.

21.08.2014 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Furkan Yaldız - -

Akıllı saat rekabetine güç geçtikçe daha fazla üretici katılmaya devam ediyor. Ağustos ayında ünlü bağış toplama sitesi Kickstarter'da Omate TrueSmart adlı proje başlatılmıştı. Bu akıllı saatin devam modeli olarak dikkat çeken Omate X adlı akıllı saat ise uygun fiyat etiketi ile ön plana çıkıyor.


Şık tasarıma sahip olan Omate X, hem iOS hem de Android işletim sistemli akıllı telefonlar ile birlikte çalışabiliyor. Kullanıcılar söz konusu akıllı saat ile gelen aramalara cevap verebiliyor ve aynı zamanda mesajları kontrol edebiliyor. Sosyal medya üzerinden gelen bildirimlere ulaşabilme fırsatı sunan Omate X, bir hafta kullanım ömrü vaat ediyor.


Söz konusu akıllı saat Ekim ayında 129 dolar fiyat etiketi ile tüketicilerin beğenisine sunulacak.





Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Hem Android Hem de İos ile Çalışabilen Saat: Omate X - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çin Eğitim Bakanlığı, Yapay Zeka Kampanyası Başlattı
    16:19 Çin Eğitim Bakanlığı, Yapay Zeka Kampanyası Başlattı

    Çin Eğitim Bakanlığı, eğitimi geliştirmek amacıyla bir yapay zeka kampanyası başlattı. Kampanya, yapay zeka teknolojilerini tartışıp öğreteceği bir alan oluşturulması ve uluslararası bir etkileşim platformunun kurulması gibi adımları içeriyor. Ayrıca, yapay zeka aracılığıyla öğretme ve öğrenmenin entegre uygulamasını teşvik etmeyi, dijital eğitim okuryazarlığını ve becerilerini iyileştirmeyi ve yapay zeka uygulamalarının bilimsel etiğini standartlaştırmayı hedefliyor. Bakanlık ayrıca ulusal akıllı eğitim platformunun birçok bölgedeki ilkokul ve ortaokullarda hayata geçirilmesi için bir pilot program başlatacak.

  • Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Erciyes Teknopark'ta iş yerlerini ziyaret etti
    15:39 Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Erciyes Teknopark'ta iş yerlerini ziyaret etti

    Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı ve AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Tayyar Şahin ile Erciyes Teknopark'ta faaliyet gösteren iş yerlerini ziyaret etti. Başkan Palancıoğlu, teknoparktaki firmaların faaliyet alanları hakkında bilgi aldı ve belediyenin teknolojiyi her alanda kullanma çabalarını vurguladı. Ayrıca, teknoparkların önemine dikkat çeken Palancıoğlu, burada yapılan Ar-Ge çalışmaları ve teknolojik gelişmelerle gurur duyduklarını belirtti.

  • Yapay Zeka Çağı ve Kütüphanelerin Geleceği
    14:23 Yapay Zeka Çağı ve Kütüphanelerin Geleceği

    İstanbul Bilgi Üniversitesi Kütüphane ve e-Kaynaklar, 60. Kütüphane Haftası kapsamında 'Yapay Zeka Çağı ve Kütüphanelerin Geleceği' başlıklı bir panel düzenledi. Panelde, yapay zekanın yükselişi ve akademik çalışmalardaki kullanımı ele alındı. Yapay zekanın kataloglama ve sınıflama gibi işlemlerde etkili olduğu belirtilirken, dijitalleşme ve veri setlerine dayanan yapay zekanın kütüphaneleri nasıl etkilediği tartışıldı. Ayrıca, yapay zekanın doğru bilgiye ulaşma konusunda kullanıcıları nasıl yönlendireceği üzerinde duruldu.

  • Xiaomi, yeni enerjili araç SU7'yi satışa çıkardı
    12:34 Xiaomi, yeni enerjili araç SU7'yi satışa çıkardı

    Çinli teknoloji firması Xiaomi, kendi geliştirdiği ilk yeni enerjili araç olan SU7 modelini Perşembe günü satışa çıkardı.


Advertisement