Kadroya Almadığı İsimler Scolari'nin Başına Bela Oldu - Son Dakika
Spor

Kadroya Almadığı İsimler Scolari'nin Başına Bela Oldu

Kadroya Almadığı İsimler Scolari\'nin Başına Bela Oldu

Brezilya'nın Almanya'ya 7-1 yenilmesinin ardından ülke basını, Scolari'ye ateş püskürürken tecrübeli hoca kadroya almadığı isimler yüzünden sert bir dille eleştirildi.

09.07.2014 10:10  Güncelleme: 22:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya Kupası öncesi tecrübeli isimler yerine genç isimlere kadroda şans veren Scolari, Brezilya basınında ağır eleştiriler aldı.

SCOLARI BÜYÜK BİR YIKIM YAŞADI

Filipe Luis, Melo, Kaka, Robinho, Pato, Ronaldinho ve Milan'a transfer olan Alex gibi tecrübeli isimleri kadroya almayarak genç isimleri kadroya alan Scolari dün aldığı 7-1'lik mağlubiyetin ardından büyük bir yıkım yaşadı.

KADROYA ALMADIĞI İSİMLER BAŞINA BELA OLDU

Turnuva başlamadan önce kadroya almadığı isimler yüzünden ağır eleştirilen Brezilyalı teknik adam basın mensuplarıyla defalarca tartışmış ve kadro seçimleri konusunda işine karşılmaması gerektiğini savunmuştu. Ancak zaman kamuoyunu haklı çıkardı. Özellikle takımı sırtlayan iki isim; Neymar'ın sakat Thiago Silva'nın da cezalı olması ve yerine oynayan Dante ve Bernard'ın oldukça yetersiz bir performans sergilemesi Scolari'yi hedef tahtasına oturdu.

PATO-MOURA-MELO-RONALDINHO-KAKA VE ROBINHO'YU ALMADI

Brezilya medyasında dün paylaşılan bir resim Scolari'yi eleştirenlere hak verilecek türdendi. O resimde yer alan Pato, Moura, Ronaldinho, Kaka ve Robinho gibi isimler herkesin, 'bu isimler olsaydı bundan kötü olamazdı' yorumlarını yapmasına sebep oldu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Kadroya Almadığı İsimler Scolari'nin Başına Bela Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • gürkan: her dönem brezilyada en az üç dört sansasyonel futbolcu olurdu ve alır götürürlerdi gerisi asker olurdu.şu isimlere bakın bi neymar gerisi avrupalıların orta seviyelerinden futbolcular. 6 0 Yanıtla

Advertisement