HDP'nin Üç Yeni Seçim Şarkısı Görücüye Çıktı - Son Dakika
Güncel

HDP'nin Üç Yeni Seçim Şarkısı Görücüye Çıktı

HDP'nin seçim bildirgesinin açıklandığı salonda Kardeş Türküler, Hakan Vreskala ve Mezopotamya Kültür Merkezi tarafından hazırlanan 3 yeni seçim şarkısı görücüye çıktı.

21.04.2015 12:29  Güncelleme: 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti ve CHP'nin seçim bildirgelerini açıklamasının ardından HDP de İstanbul'da Mustafa Kemal Kültür Merkezi'nde seçim bildirgesini basın toplantısıyla açıkladı.

Eş Başbakanlık sisteminden, vicdani redde; gençlere 200 TL'lik ulaşım ve iletişim ücretinden, kadın bakanlığı kurulmasına kadar birçok vaat açıklayan HDP'nin yeni 3 seçim şarkısı da görücüye çıktı.

3 YENİ SEÇİM ŞARKISI

Kardeş Türküler, Hakan Vreskala ve Mezopotamya Kültür Merkezi tarafından hazırlanan 3 yeni şarkı salonda çalındı.

HDP\'nin Üç Yeni Seçim Şarkısı Görücüye Çıktı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel HDP'nin Üç Yeni Seçim Şarkısı Görücüye Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (81)

  • zafer: HDP gençlere ücretsiz ulaşım vadetmiş Kandil'e Cudi'ye otobüs dolmuş mu gidiyormuş ki! 5 63 Yanıtla
  • 46fb46: Sırf bunlara karşı diye mhp ye oy verilir...mhp ye oy ver ki herkes aklını başına alsin 7 58 Yanıtla
  • TRABZONSPORLU: OYLAR HDP YE 27 28 Yanıtla
  • OSMAN: Günde en az 4-5 hdp haberi ne zaman baksam hdp haberi bu sitede sanırım bura hdpnin yayın kanalı olmuş birde tarafsız haber deniyor. cok yazık 29 21 Yanıtla
  • POYRAZ: PKK SEMPATİZANI GÖREVLENDİRİLMİŞ HAİNLER TOPLU BEĞENİ YORUM YAPIP YALANDAN RUMUZLAR ALIYORLAR. 12 37 Yanıtla
  • alper: oyum bu sefer hdp bir türk olarak çok beğeniyorum gerçekten en iyisi hdp 42 1 Yanıtla
  • UĞUR: Allah Sizlere Taviz vermesin Amerika ve İsrailin Peşinden gidenler, İnsanları barış masalınla kandıranlar. Ağrı olaylarından 1 hafta önce pkk propogandası görüntüleri cıktı. Bu Hdpnin gerçek yüzüde cıktı 14 22 Yanıtla
  • SAMET: Hergün Medyanın En az 4-5 Hdp haberi yapması sizleri hiç rahatsız etmiyor mu? Rahatsız ediyorsa Altta bulunan İletişim kısmından Şikayet bölümünden Şikayetinizi dile getirin. Bu sitenin hdp ile bağı var sanırım. Hdpnin yayın organı gibi. Bölücülerde bu sayfalarda görevlendirilmiş hep. 6 27 Yanıtla
  • artvinli: kıskananlar çatlasın oylar hdp ye 31 2 Yanıtla
  • amed: Tüm oylar HDP te . . 31 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Niğde'de Uluslararası Resim Sergisi Açıldı
    17:33 Niğde'de Uluslararası Resim Sergisi Açıldı

    Niğde'de düzenlenen Uluslararası Resim Sergisi'nde 8 ülkeden 21 sanatçının eserleri sergilendi. Vali Cahit Çelik, serginin açılışında yaptığı konuşmada, Niğde'nin tarihi ve kültürel zenginliklerine vurgu yaparak, ilin turizm potansiyelini artırmak için çalışmalar yapacaklarını belirtti. Sergi, 3 gün boyunca ziyaretçilere açık olacak.

  • Manisa Belediye Başkanı Lüks Makam Odası Hakkında Konuştu
    17:29 Manisa Belediye Başkanı Lüks Makam Odası Hakkında Konuştu

    Manisa Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, AKP'li eski başkan Mehmet Çerçi'nin yaptırdığı lüks makam odası hakkında açıklamalarda bulundu. Balaban, imkanlarının olduğu an daha mütevazı bir makam odasına geçmeyi istediğini söyledi.

  • Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü, Patnos YİBO oyuncularını kutladı
    17:28 Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü, Patnos YİBO oyuncularını kutladı

    Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Erzurum'da düzenlenen Okul Sporları Yıldız Erkekler Futsal Bölge Müsabakalarında grup birincisi olan Patnos YİBO oyuncularını tebrik etti. Kökrek, oyuncuların gösterdiği azim ve mücadeleden gurur duyduğunu belirterek, başarılarının devamını diledi.

  • Erzurum'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto eden sağlık çalışanları sessiz yürüyüş gerçekleştirdi
    17:23 Erzurum'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto eden sağlık çalışanları sessiz yürüyüş gerçekleştirdi

    Erzurum'da hekimler ve sağlık çalışanları, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla 'sessiz yürüyüş' gerçekleştirdi. Türk ve Filistin bayrakları eşliğinde taşıdıkları dövizler ve pankartlarla Yakutiye Medresesi'ne kadar yürüyen grup, Filistin halkı için dua etti. Protestonun 23. haftasında olduklarını belirten grup adına konuşan bir öğrenci, zulüm son bulana kadar her hafta sessiz yürüyüşe devam edeceklerini söyledi.

  • Keban İlçe Jandarma Komutanlığı Gökbelen köyünde trafik eğitimi verdi
    17:19 Keban İlçe Jandarma Komutanlığı Gökbelen köyünde trafik eğitimi verdi

    Keban İlçe Jandarma Komutanlığı trafik timleri tarafından Gökbelen köyünde trafik eğitimi düzenlendi. Ekipler, vatandaşlara trafikte uyulması gereken kuralları anlattı ve trafik ışık ve levhalarına mutlaka uyulmasını istedi. Ayrıca, vatandaşların soruları da yanıtlandı.

  • AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma Mazıdağı'nda ziyaretlerde bulundu
    17:18 AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma Mazıdağı'nda ziyaretlerde bulundu

    AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma ve il yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Mazıdağı ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Alma, teşkilatların önemine değinerek, AK Parti'nin teşkilatlarının gücüyle ayakta kaldığını vurguladı ve sürekli yenilenen hizmet politikalarıyla vatandaşlara daha iyi hizmet sunmanın derdinde olduklarını belirtti.


Advertisement