HDP'li Önder Ağzını Bozdu, Yayından Alındı - Son Dakika
Güncel

HDP'li Önder Ağzını Bozdu, Yayından Alındı

Sırrı Süreyya Önder, Habertürk televizyonu canlı yayınında, AK Partili Bülent Gedikli'yle girdiği sözlü tartışmada "konuşma lan" deyince yayından alındı.

25.05.2015 12:32  Güncelleme: 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HDP'li Sırrı Süreyya Önder, telefon bağlantısıyla katıldığı Habertürk televizyonu canlı yayınında, AK Parti Milletvekili Bülent Gedikli'yle girdiği sözlü tartışmada "konuşma lan" deyince yayından alındı.

CEVAP VERME HAKKINI KULLANDI, CANLI YAYINA BAĞLANDI

Habertürk televizyonunda canlı olarak yayınlanan AK Parti Milletvekili Bülent Gedikli'nin konuk olduğu yayında HDP İstanbul Milletvekili Sırri Süreyya Önder, adının geçmesi nedeniyle cevap hakkını kullanarak programa telefon bağlantısıyla katıldı.

SESİNİN YÜKSELTTİ

Canlı yayına bağlanan Önder, "Biraz önce Sayın Gedikli, partimizin belli insanlara baskı uyguladığını ve benzeri bir takım iddiaları ortaya attı. Peki ben şimdi soruyorum sorumlu bir siyasetçi olarak suç duyurusunda bulunmuşlar mı?" dedi ve cevap bekledi.

AK Partili Gedikli'nin "Karşılıklı konuşmamı olacak" demesini bitirmeden Sırrı Süreyya Önder, "Neyi varmış karşılıklı konuşmanın" diye araya girdi ve "Üfürmek kolay. İftira kolay...Bana cevap ver" diye sesini yükseltti.

AĞZINI BOZDU YAYINDAN ALINDI

Önder'in bu çıkışına Gedikli, "Üfüren de iftiracı da sensin. Sen Meclis'te de böyleydin. Sen böyle olursan senin tabanın ne yapar?" diye karşılık verdi.

Bu sözlerden sonra sinirilerine hakim olamayan Sırrı Süreyya Önder, "Konuşma lan...Konuşma lan" diye tekrar bağırmaya başladı ve yayından alındı.

HDP\'li Önder Ağzını Bozdu, Yayından Alındı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel HDP'li Önder Ağzını Bozdu, Yayından Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (235)

  • DEMOKRAT: işinize gelmedi değimi yayından aldınız yalanlarını çıkartacağı için konuşturmadınız yazıklar olsun bu hal bu barajı aşacak ne yaparsanız yapın ampulunuz patladı haberiniz yok 102 9 Yanıtla
  • manisalı: cevap ver gedikmi keklikmi sin cvap ver sen hırsızlıklarının cvabını verin 64 22 Yanıtla
  • sırrı az bile söylemiş: Asıl onlar sırrı yoldaşı seçimlerden sonra tanıyacak 53 20 Yanıtla
  • selman: sureyya bos hayalle ugrasma sen gıt fılmını cek arkadaş fılmın adıda ne olsun bılıyonmu (baraja takılanlar) bak adını ben koydum kolaylık olsun dıye gerısını sen hallet takıl kafana gore. 12 57 Yanıtla
  • HDP: Helal Sırrı Süreyya Önder, Allah yar ve yardımcınız olur inşallah. Yanınızdayız 48 17 Yanıtla
  • wan 65: Hirzirlarla bole konusulur siz ewinize giren hirsiza beyfendimi diyorsunuz 45 18 Yanıtla
  • huseyin: Helalsiriabim 39 16 Yanıtla
  • ds: sırık inşallah barajların altında kalırsınız bogulursunuz 30 22 Yanıtla
  • cevap nerede: işte bu yüzden akpye tek oy vermem..hiçbir şeyin cevabı yok ya...kasaların kutuların..hiçbirşeyin bu ne ya..benım vergim bu arkadas... 46 6 Yanıtla
  • HAK: En azından bizim sırrı abimiz milletin yetimin hakkını çalmamış , vatandaşını işçisini tekmelememiş dövmemiş kendi partilerine iftira atan bir adama öfke ile lan diye karşılık vermiş bunu bile karalama aracı olarak kullanıyorsunuz ama vatandaş olarak bizler artık neyin ne olduğunu biliyoruz bundan dolayı bu sırrı abilerimize barajı aştıracağızki tüm haksızların iftiracıların yakasına yapışıp lan diye hesap sorabilsinler inşallah. 36 13 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Balıkesir Gömeç'te uyuşturucu operasyonu: 4 zanlı gözaltına alındı
    17:01 Balıkesir Gömeç'te uyuşturucu operasyonu: 4 zanlı gözaltına alındı

    Balıkesir'in Gömeç ilçesinde, jandarma tarafından yapılan operasyonda 4 zanlı gözaltına alındı. Operasyonda yapılan aramalarda 17 adet sentetik uyuşturucu hap, 4 gram sentetik uyuşturucu, 11 gram kubar esrar, tabanca ve 17 fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlıların jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

  • Balıkesir Susurluk'ta Uyuşturucu Operasyonu: 7 Zanlı Gözaltına Alındı
    17:00 Balıkesir Susurluk'ta Uyuşturucu Operasyonu: 7 Zanlı Gözaltına Alındı

    Balıkesir'in Susurluk ilçesinde, jandarma tarafından yapılan operasyonda uyuşturucu imal ve ticareti suçunu işlediği tespit edilen 7 zanlı gözaltına alındı. Operasyonda, kokain, sentetik uyuşturucu, esrar ve diğer uyuşturucu malzemeleri ile suç geliri ele geçirildi.

  • Trabzon'da Göçükte Hayatını Kaybeden İşçiler Toprağa Verildi
    17:00 Trabzon'da Göçükte Hayatını Kaybeden İşçiler Toprağa Verildi

    Trabzon'un Hayrat ilçesinde meydana gelen göçükte yaşamını yitiren 3 işçinin cenazesi toprağa verildi. İşçi ölümleriyle ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Edirne Belediye Başkan Adayları Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor
    16:59 Edirne Belediye Başkan Adayları Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

    Cumhur İttifakı adayı Belgin İba, Edirne Belediyesi müdürlüklerini ziyaret ederek çalışanlarla sohbet etti. Ayrıca çiftin nikah merasimine katılan İba, genç çifte mutluluk diledi. CHP adayı Filiz Gencan Akın ise basın mensuplarıyla buluşarak soruları yanıtladı ve vatandaşlarla buluşmaya devam edeceğini belirtti. İYİ Parti adayı Hamdi Sedefçi ise sosyal medya aracılığıyla projelerini vatandaşlara anlattı ve gençlere müzik ve video dünyasına adım atmaları için fırsat vereceklerini söyledi.

  • Mansur Yavaş, Beypazarı'nda seçim çalışmalarına devam etti
    16:59 Mansur Yavaş, Beypazarı'nda seçim çalışmalarına devam etti

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, Beypazarı ilçesinde düzenlenen mitingde konuşarak, Ankara'nın tüm ilçelerine hizmetlerinin süreceğini ve CHP'nin Beypazarı Belediye Başkan adayı Özer Kasap'a destek istedi.

  • Çanakkale'de Seçim Güvenlik Toplantısı Yapıldı
    16:59 Çanakkale'de Seçim Güvenlik Toplantısı Yapıldı

    Çanakkale'de, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi yapılan seçim güvenlik toplantısında, vatandaşların huzur ve güvenle oy kullanabilmeleri için alınacak önlemler görüşüldü. Toplantıya il emniyet müdürü, yardımcıları, ilçe emniyet müdürleri ve şube müdürleri katıldı.

  • Mersin Büyükşehir Belediyesi Üniversite Öğrencilerine Öğrenim Yardımı Yatırdı
    16:58 Mersin Büyükşehir Belediyesi Üniversite Öğrencilerine Öğrenim Yardımı Yatırdı

    Mersin Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerine yönelik öğrenim yardımının 4'üncü ödemesi ile Halk Kart'ın mart ayı tutarlarını hesaplara yatırdı. Toplamda 23 milyon 352 bin 600 TL öğrenim yardımı ödemesi yapıldı.

  • Kayseri'de polis operasyonunda 24 kişiye işlem yapıldı
    16:57 Kayseri'de polis operasyonunda 24 kişiye işlem yapıldı

    Kayseri'de polis, kumar oynatıldığını tespit ettiği 4 iş yerine operasyon düzenledi. Operasyonlarda 24 kişiye işlem yapıldı. 4 kişiye adli, 20 kişiye idari işlem uygulandı ve 124 bin 900 lira idari para cezası kesildi. Ayrıca, kumar masalarında kullanılan 420 pul ve 300 lira da el konuldu. Ruhsatsız faaliyet gösteren bir mekan ise süresiz kapatıldı.

  • BBP Kütahya İl Başkanı Mustafa Gökdere, AK Parti Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı
    16:57 BBP Kütahya İl Başkanı Mustafa Gökdere, AK Parti Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı

    Büyük Birlik Partisi (BBP) Kütahya İl Başkanı Mustafa Gökdere, 31 Mart yerel seçimlerinde Kütahya merkezde AK Parti Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu'nu destekleyeceklerini duyurdu. Gökdere ve Saraçoğlu, ortak basın açıklaması yaparak desteklerini belirtti.


Advertisement