HDP Grup Başkanvekilleri: Oy Oranımız Yüzde 10,5 - Son Dakika
Güncel

HDP Grup Başkanvekilleri: Oy Oranımız Yüzde 10,5

HDP Grup Başkanvekilleri İdris Baluken ve Pervin Buldan, yapılan son ankette HDP'nin oy oranının yüzde 10.5'i geçtiğini söyledi.

01.02.2015 23:42  Güncelleme: 23:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HDP Grup Başkanvekilleri İdris Baluken ve Pervin Buldan, kişsiel Twitter hesaplarından yaptıkları paylaşımlarda yapılan son ankette HDP'nin oy oranının yüzde 10.5'i geçtiğini belirttiler.

"ÇOK MERAK EDENLERE SÖYLEYELİM"

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Grup Başkanvekilleri İdris Baluken ve Pervin Buldan yapılan son ankette HDP'nin oy oranının yüzde 10.5'i geçtiğini duyurdu.

Baluken, resmi Twitter hesabından "Çok merak edenlere söyleyelim: Kobane ve SYRIZA zaferlerinden önce yapılmış güvenilir anketlerde HDP, yüzde 10.5'i geçmiştir. Gerisini siz düşünün." dedi.

"HDP'NİN OY ORANU YÜZDE 10,5"

HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan da Twitter hesabı üzerinden "Yaptırdığımız bir ankette HDP'nin oranı yüzde 10.5.Türkiyenin demokratikleşmesi için yüzde 15'lere çıkmamız lazım" dedi.


HDP Grup Başkanvekilleri: Oy Oranımız Yüzde 10,5
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel HDP Grup Başkanvekilleri: Oy Oranımız Yüzde 10,5 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (57)

  • cabbar: HDP de Selahattin varsa bende varım oyum Selahattine .yaşasın halkların kardeşliği 26 16 Yanıtla
  • HDP: türkiye halklarına sesleniyorum sizden rica ediyorum hdp ye destek olun özellikle emekçi kardeşlerim desteğinizi bekliyoruz sömürüye karşı emeğin hakkını alması için hdp nin son derece iyi projeleri var gerçekçi olmak gerek chp ve mhp nin bu ülke için yapacağı bir şey yok masadan her zaman kalkan taraf olurlar emekçi kardeşlerim haklarımız pazarlık konusu oluyor malesef hdp tuttuğunu koparacak tek yapıdır yoksa akp hegemonyası ülkeyi virüs gibi sarıp hepimizi felç edecek KÖLELİĞE HAYIR 17 23 Yanıtla
  • MUSTAFA URFA: O anketi kimin yaptığını çok merak ettim doğrusu. Siz  barajını rüyanızda görürsünüz. Hain Derörist Partisi (HDP) 18 22 Yanıtla
  • ülkü ocağı başhanı: artıkım hdp ye oy vereceğimdir 16 21 Yanıtla
  • bat_72: oylar hdp. 20 16 Yanıtla
  • batmanhasankeyf72@outlook.com: doğrudur sandık başında bekleyip insanların iradesine müdahale ederseniz ve her seçmene 3 kere oy kullandırtsanız yüzde 10 alırsıniz ama ALLAH size fırsat vermesin birbirinizi çiğ çiğ yersiniz hayinler 17 19 Yanıtla
  • Türk. : Aç tavuklar kendilerini buğday ambarında sanıyorlar yürüüüüüü anca gidersiniz 18 18 Yanıtla
  • ßliX: Türkün Savunucusu Destekçisi Oyum HEPAR'a Genel baskan Osman PAMUKOĞLUNU Destekliyoruz istanbul 3. bölge bagımsız adayı 8 27 Yanıtla
  • Doğan: Ya bu HDP kendini sol zannediyor aynı CHP gibi biri Türk Faşist diğeri Kürt Faşist kemalizmin karşına Apoizm dik Apo'nun heykelini sonra sol partiyim diye ortada gez ya bu millet sizin kadar da kuş beyinli değil 12 22 Yanıtla
  • ßliX: Gıda , Doğalgaz, Elektrik, Su Zammı Emekliye ve İşciye verilen zammın 2-3 Katı ak Sarayda bir Bardak İşcinin Hazirandan sonraki 1 Aylık Parası Aksaraydaki 1 Aylık Elektrik faturası 10 işçinin 10 yıllık Alacagı para Halen Akp diyosan Ne diyeyimki ?Chp Mhp Bir olup Ekmeleddin İhsanoğlunu Aday gösterdi ve sonradan dedilerki Zaten birinci olmazdı pekiya neden aday gösterdiniz?MHP ==> CHP ==> AKPBu 3 Partiye oy verirsen sonuç değişmez 3 de birbiri için çalısıyorHer parti aynı diyorsun simdi degilmi Peki ya HEPAR - 'Hak ve Eşitlik Partisi' ?Türkiyeyi Gerçek Türklerin Yönetmesi Terörün son bulması Türkün Güçlenmesi ve özgürlüğüne kavusması için tek yol. HEPAR'a oy verelim Genel Başkan : Osman PAMUKOĞLU ( İstanbul 3. Bölge Bağımsız Milltvekili Adayı. )BU ARADA SİTELERDEKİ ANKET SONUÇLARINDA TÜRKİYE GENELİNDE HEPARIN OY ORANI HDPNİN 3 KATINI ASMISTIR HDPNİN OY ORANI 3 TÜR 8 23 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • TikTok'ta skandallar bitmiyor! 2 aylık hamile kadın çocuğuna baba bulmak için video paylaştı
    08:08 TikTok'ta skandallar bitmiyor! 2 aylık hamile kadın çocuğuna baba bulmak için video paylaştı

    Son dönemde birbirinden skandal görüntülerin yer aldığı ve tepkilerin odağında yer alan sosyal medya platformu TikTok'ta yayınlanan yeni bir video tartışma yarattı. 2 haftalık hamile olduğunu belirten genç bir kadın paylaştığı videoda çocuğuna baba aradığını ifade etti. Videoya not düşen genç kadın "2 haftalık hamileyim. Çocuğuma baba arıyorum, adam gibi adam" dedi.

  • İranlı Şarkıcının Konserinde İzdiham: Cam Kapılar Kırıldı
    07:42 İranlı Şarkıcının Konserinde İzdiham: Cam Kapılar Kırıldı

    İranlı şarkıcı Moein, Van'da verdiği konserde yaşanan izdiham nedeniyle salonun cam kapıları kırıldı. İranlılar, konser alanına geçmeye çalışırken ezilme tehlikesi yaşadı. Konser alanına girmek için saatlerce bekleyen binlerce İranlı, izdiham oluşturdu. Tehlikeye aldırış etmeyen İranlılar, kırılan cam kapılar arasından geçerek konseri izledi.

  • Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi
    07:09 Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi

    Valve, yıllardır merakla beklenen Counter-Strike 2'yi Eylül 2023'te piyasaya sürdü. Ancak oyuncular, hile kullanımının hala yaygın olduğunu ve Valve'ın bu sorunu çözemediğini belirtiyor. Counter-Strike 2'nin Anti-Hile sistemine rağmen duvar arkasını görme ve otomatik nişan alma gibi hilelerin hala sıkça kullanıldığı söyleniyor. Valve'ın bu konuda nasıl bir adım atacağı merak konusu.

  • Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı
    04:23 Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı

    Düzce'de ticari taksi, aynı istikamette giden motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü, motosiklette yolcu konumunda bulunan yaralı kız arkadaşını ambulansa binerken bir an olsun yalnız bırakmadı. Kaza sonucunda 2 kişi yaralandı.

  • Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı
    04:17 Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

    Düzce'de meydana gelen kaza sonucu ticari taksi ile motosiklet çarpıştı. Motosiklette yolcu olarak bulunan kız arkadaşı yaralanan sürücü, ambulansa binerken onu yalnız bırakmadı. Kaza sonrası yol trafiğe kapatılırken, inceleme başlatıldı.


Advertisement