HDP'de Levent Tüzel Çatlağı - Son Dakika
Güncel

HDP'de Levent Tüzel Çatlağı

Bakanlık teklifini reddederek HDP ile ters düşen eski Tüzel ilk kez konuştu. Tan'ın 'istifa et' dediği Tüzel, "Bakanlık teklifi konusunda bizim görüşümüz sorulmadı." dedi.

05.09.2015 09:51  Güncelleme: 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın "ittifak hukukuna uymadı" dediği, HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan'ın ise "istifa" çağrısı yaptığı Levent Tüzel'den, parti içi eleştirilere yanıt geldi.

"ARAMIZDAKİ İTTİFAK DEMİRTAŞ'IN SÖYLEDİĞİ GİBİ DEĞİL"

Demirtaş'ın, seçim hükümetine katılma konusunda EMEK Partisi'nin görüşünü alma ihtiyacı dahi duymadığını belirten Tüzel, "HDP ile EMEK Partisi arasındaki seçim ittifakı, Demirtaş'ın söylediği gibi değil. O'nun ittifak tanımlamasıyla bizim anlayışımız başka" diye konuştu.

İSTİFA VE İTTİFAK KONUŞULACAK

Tüzel ayrıca, "HDP ve EMEK Partisi önümüzdeki günlerde 1 Kasım seçimlerini değerlendirmek için bir araya gelecek. Bu görüşmede, 'istifa' ve ittifak konuları dahil, her şey konuşulup netleşir." dedi.

DEMİRTAŞ, "PARTİ HUKUKUNA AYKIRI DAVRANDI" DEMİŞTİ

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bakanlık teklifini kabul etmeyen HDP'li Levent Tüzel'i eleştiren Demirtaş, "Parti hukukuna aykırı davrandı." demişti.

HDP\'de Levent Tüzel Çatlağı

Son Dakika Güncel HDP'de Levent Tüzel Çatlağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (40)

  • zaza12: bence butun hdp istıfa etsın boşa yer kaplıyolar meclıste .. maşa olup dışarda otursunlar canilerrrrr.. rabbim size vekillik nasip etmesin inşallahhhhhhhhhhhhhhh 52 36 Yanıtla Malatya: İT in duası 18 3 seyirci: Bu zaza lık ne demek yaw su kurtlar vadisinde bi cigersiz zaza vardı hepsi oylemi bunlarin 2 1
  • MARDİNLİ: Allah sizi kendi içinizde helak etsin inşallah bu kadar insanlarrın ölümüne sebep oluyorsunuz pislikler 40 23 Yanıtla Malatya: İt in duası kabul olsaydı Gökten kemik yağardı. 35 13 seyirci: Hadi ordan pis arap 2 6
  • Yalniz kurt : Hdp nin oylari bu secimde 3 puan kesin ve kesin dusecek.Kanla besleniyo 23 36 Yanıtla
  • bingöllü: chdp-pkk-deas-pyd-israil-ermeni-asala teröristler. 33 15 Yanıtla diyar: yapma ya. öğrendik sayende. 8 8
  • 72 Lİ: ARTIK KÜRT PARTİSİ VAR KÜRDÜN KİMSEYE İHTİYACI YOK KENDİ BAŞINA Bİ DEVLET TBMC KÜRTLERİN KAHVESİ ARTIK KÜRTLER DOĞUDA MECLİSLERİNİ KURDU BUNLAR DAHA NE DİYORLAR 19 17 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement