Hazırlık Maçı - Son Dakika
Spor

Hazırlık Maçı

Hazırlık Maçı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor sahasında PTT 1. Lig ekiplerinden Boluspor ile hazırlık maçı yaptı.

29.03.2015 18:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor sahasında PTT 1. Lig ekiplerinden Boluspor ile hazırlık maçı yaptı. Mücadelede konuk takım Boluspor, Kardemir Karabükspor'u 3-1 mağlup etti.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'ndan oynanan müsabakaya Kardemir Karabükspor; Abdulaziz, Yiğit, Mabiala, Ahmet İlhan Özek, Erdem, Musa, Hakan Özmert, Furkan Özçal, Emre Özkan, Fatih Candan ve Akpala 11'i ile çıkarken, Boluspor ise; Özkan, Deniz, Serkan, Mbamba, İshak, Murat, Bilal, Kenan, İsmail, Luiz ve Nurettin 11'i ile çıktı. Karşılaşmanın 43. dakikasında Mbamba'nın golü ile Boluspor ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

Takımın tamamını görmek isteyen Yılmaz Vural, karşılaşmanın ikinci yarısına ise, Aykut, Onur Cenik, Murat Akça, Bertul, Aykut Akgün, Erkan Kaş, Miranda, Alpay, Onur Ayık, Kumbela ve Viola 11'ini sahaya sürdü.

Boluspor karşılaşmanın 49. dakikasında takım kaptanı İsmail Haktan'ın golü ile 2-0 öne geçti. Karşılaşmanın 68. dakikasında Onur Ayık'ın golü ile fark bire indi. (1-2) Boluspor 77. dakikada Serkan Şirin'in ceza sahası dışından çektiği şutla farkı yeniden ikiye çıkardı. (1-3) Mücadelede başka gol olmayınca karşılaşma Boluspor'un 3-1'lik üstünlüğü ile sona erdi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Hazırlık Maçı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement