Hayvanlarını Otlatan Yaşlı Adam Bıçaklanarak Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Hayvanlarını Otlatan Yaşlı Adam Bıçaklanarak Öldürüldü

Hayvanlarını Otlatan Yaşlı Adam Bıçaklanarak Öldürüldü

Mersin’in Tarsus ilçesinde hayvanlarını otlatan yaşlı bir adam bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.

25.02.2015 23:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Tarsus ilçesinde hayvanlarını otlatan yaşlı bir adam bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Yaşlı adamın otlattığı 30 küçükbaş havyanın ise kaybolduğu belirlendi.

Olay, Atalar Mahallesi Karabucak ormanlarının olduğu bölgede meydana geldi. Alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde ormanlık bölgede geçen vatandaşın biri dere kenarında bir erkek cesedi buldu. Olay hemen jandarmaya ve 112 Acil Servisi ekiplerine bildirildi.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri kargılıklarla dolu derenin içinde bulunan cesedin kimliğini belirlemek için çalışmalara başladı. Çevrede önlem alan ve ormanlık bölgede inceleme başlatan jandarma ekipleri, cesedin 72 yaşındaki İbrahim Altundağ'a ait olduğunu tespit etti. Olay yerine gelen İbrahim Altundağ'ın yakınları sinir krizleri geçirdi. Savcının olay yerine gelmesiyle ceset dereden çıkartılarak Tarsus Devlet Hastanesi'ne getirildi.

Vücudunda çok sayıda bıçak darbesi olduğu belirlenen evli ve 12 çocuk babası İbrahim Altundağ'ın cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Cinayetten sonra koyunları kaybolan İbrahim Altındağ'ın hırsızlık için mi başka nedenle mi öldürüldüğünü jandarma ve polis ekipleri çalışma başlattı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hayvanlarını Otlatan Yaşlı Adam Bıçaklanarak Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement