Hayretler Uyandıran Üç Boyutlu Japon Balığı - Son Dakika
Güncel

Hayretler Uyandıran Üç Boyutlu Japon Balığı

Japon sanatçı Riusuke Fukahori, inanılmaz bir teknikle Japon balıklarını çiziyor ve ortaya çıkan görüntüleri, gerçekten ayırt etmek son derece güç oluyor!

26.11.2014 13:57  Güncelleme: 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1973'te Japonya 'nın Kagawa bölgesinde dünyaya gelen Riusuke Fukahori, 1995'te mezun olduğu Güzel Sanatlar akademisinden sonra geliştirdiği teknikle, yüzen Japon balıklarını gerçeğe en yakın şekilde çizebiliyor.

EN ÇOK İZLENENLER LİSTESİNDE

2001 ve 2006 yılları arasında sayısız ödül kazanan Fukahori'nin eserlerini nasıl oluşturduğunu gösteren video internette en çok izlenenler arasında.

Hayretler Uyandıran Üç Boyutlu Japon Balığı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Hayretler Uyandıran Üç Boyutlu Japon Balığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • evin kaya: gercekten harikulade.bu ressam bana Sait Halim Paşa yalisindaki üc boyutlu tabloyu hayirlatti gorenleriniz varmi bilmiyorum.gormenizi tavsiye ederim.bu tablo 1865 yili da Felix Auguste Clement tarafindan misirda yapilmis.“çölde ab sahnesi “ adli tablo tam bir şaheser dusunun ki 1865 lerde üç boyutlu yapilmis dev bir tablo .tablodaki at figuru odanin hangi acisinda durup bakarsaniz bakin size bakiyor gibi, ayrica bedevinin ayagi da ayni espride.Çok buyuk yetenek dogrusu. 16 0 Yanıtla
  • ARGE: Gercek baliklari kullanip, uzerinde boya ile canlandirma yapiyor ve uzerine polyester bazli cift kompenantli seffaf siviyi dokuyor. Bu uygulama denemesi yapildi. 0 0 Yanıtla

Advertisement