Hayırsever Sevim Eken'den Milli Eğitime Anlamlı Bağış - Son Dakika
Güncel

Hayırsever Sevim Eken'den Milli Eğitime Anlamlı Bağış

Hayırsever Sevim Eken\'den Milli Eğitime Anlamlı Bağış

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde yaşayan Sevim Eker, üç yıl önce vefat eden eşi Muharrem Eken anısına Devrek Mesleki Teknik Eğitim Okulu'na atölye binası yaptırıyor.

06.08.2013 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde yaşayan Sevim Eker, üç yıl önce vefat eden eşi Muharrem Eken anısına Devrek Mesleki Teknik Eğitim Okulu'na atölye binası yaptırıyor.

Sevim Eken, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız ile Valilik binasında Devrek Kaymakamı Cem Afşin Akbay ve Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek'in de katılımıyla yapılacak atölye binası için protokol imzaladı. Üç yıl önce vefat eden hayırsever Muharrem Eken'in eşi olan Sevim Eken, "Eşim hayırsever bir insandı daha önce Devrek'te 100 kişilik kız öğrenci yurdu yaptırmıştı. Kendisinin böyle bir hayali vardı ancak ömrü yetmedi. Onun adına bu atölyeyi yaptırıyoruz hayırlısı olsun" dedi

Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız da, Devrekli hayırsever Muharrem Eken'i hayırla ve minnetle andıklarını belirterek şunları söyledi: "Sevim ablamız da Mesleki Teknik Okulu Atölye Binasını tamamlayacak ve bir güzelliğe imza atacak. İnşallah onun nesli ve yakınları bu hayırları devam ettirir ve onları hayırla ve minnetle anacağız inşallah. Ramazan ayının son günleri olan bu güzel günlerde böyle güzel bir hayra imza atmak herhalde daha anlamlı olsa gerektir. Ben Sevim ablamıza hem şahsım hem de Zonguldaklılar adına teşekkür ediyorum."

Maliyeti 350 bin TL olacak Devrek Mesleki Teknik Eğitim Okulu Atölye Binasına üç yıl önce vefat eden Muharrem Eken'in ismi verilecek. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hayırsever Sevim Eken'den Milli Eğitime Anlamlı Bağış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Diyarbakır'da Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamının Arttırılması Projesi Açıldı
    23:14 Diyarbakır'da Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamının Arttırılması Projesi Açıldı

    Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Bilim Eğitim Vakfı tarafından yürütülen AB destekli proje kapsamında, gençlerin dijital sektörlerde istihdamının arttırılması hedefleniyor. Projenin açılışı Diyarbakır Gastro İnovasyon Merkezi'nde gerçekleştirildi. DTSO Başkanı Mehmet Kaya, gençlerin ve kadınların işgücüne katılımının düşük olmasının önemli bir sorun olduğunu belirterek, projenin bu soruna çözüm üretmeyi hedeflediğini ifade etti. Proje kapsamında gençlere eğitimler ve işletmelerle eşleştirme çalışmaları yapılacak.

  • İçişleri Bakanı Yerlikaya: Seçimlerde Huzur ve Güven Sağlayacağız
    23:05 İçişleri Bakanı Yerlikaya: Seçimlerde Huzur ve Güven Sağlayacağız

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, seçimlerin huzur ve güven ortamında yapılması görevinin İçişleri Bakanlığı'na ait olduğunu belirterek, 600 bin mesai arkadaşıyla seçim sürecinde bu huzuru ve güveni sağlayacaklarına inandıklarını söyledi. Yerlikaya ayrıca, terör örgütleri ve organize suç örgütleriyle mücadelede elde ettikleri başarıları vurgulayarak, devletin ve milletin iradesinden daha büyük bir güç olmadığını ifade etti.

  • AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, Seçmenleri Etkilemek İçin Yoğun Çalışma Yürütüyor
    23:02 AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, Seçmenleri Etkilemek İçin Yoğun Çalışma Yürütüyor

    AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, İl Başkanı Raşit Ocak liderliğinde gerçekleştirdiği çalışmalarla seçmenleri etkilemeye devam ediyor. Örgütlü bir şekilde yapılan bilgilendirme ziyaretlerinde sorular samimiyetle cevaplanırken, sıkıntı yaşanan alanlarda çözümler üretiliyor. Kadınlar ve gençlerin talepleri ise öncelikli olarak değerlendiriliyor.

  • İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Keçiören'de iftar programında konuştu Açıklaması
    22:55 İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Keçiören'de iftar programında konuştu Açıklaması

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştirerek, "O artık CHP Genel Merkezi'nin ev kölesi olmuştur.

  • ABD Rusya'yı terör saldırısı konusunda uyardı
    22:53 ABD Rusya'yı terör saldırısı konusunda uyardı

    ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Rusya'yı 22 Mart'ta düzenlenen terör saldırısı hakkında uyardıklarını belirterek, 7 Mart günü saat 11.15'te Rus güvenlik birimlerine yazılı uyarıda bulunduklarını açıkladı.


Advertisement