150 Kişiye Mezar Olan Uçaktaki Yolcu Hayatının Son Karesini Böyle Çekti - Son Dakika
Dünya

150 Kişiye Mezar Olan Uçaktaki Yolcu Hayatının Son Karesini Böyle Çekti

150 Kişiye Mezar Olan Uçaktaki Yolcu Hayatının Son Karesini Böyle Çekti

Fransa'da düşen uçaktaki yolcularla ilgili üzücü detaylar ortaya çıkmaya başladı. Kazada ölen yeni evli çiftin arkadaşlarıyla paylaştığı son fotoğraf gün yüzüne çıktı.

27.03.2015 07:33  Güncelleme: 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransa'da yardımcı pilot tarafından düşürülen ve 150 kişiye mezar olan uçakta yer alan yolularla ilgili yürek yakan detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı.

Uçağa binmeden hemen önce bir yolcunun havalimanından çektiği fotoğrafta ortaya çıktı. "Hayatın son karesi" diye yayınlan son fotoğraf herkesi bir kez daha üzdü.

EVLENİP ÖLÜME UÇTULAR

Uçaktaki yolculardan biri olan İranlı gazeteci Hüseyin Javadi'nin çektiği son fotoğraf ortaya çıktı. Javadi, Barcelona'ya El Clasico'yu (Barcelona- Real Madrid maçı) izlemek için gitmişti.

Öte yandan uçak kazasında ölen yeni evli bir çiftin fotoğrafı yayınlandı. Cumartesi günü Barcelona'da evlenen Muhammed Tehrioui ve Asmae Ouahoud el Allaoui çifti Düsseldorf'a kutlamaya gidiyordu.

SON MESAJ

Çiftin havalimanında arkadaşlarına WhatsApp'tan attığı mesaj yürekleri burktu. Mesajda, "Düğün ve diğer her şey için teşekkürler" yazıyordu.

HAYATA VEDA EDEN KIZLAR

Uçakta bulunan Almanya'daki Joseph-König Lisesi 10. sınıftan 16 öğrencinin tamamının kura sistemiyle belirlendiği açıklanmıştı. Kız öğrencilerden birinin pasaportunu kaldığı İspanyol ailenin evinde unuttuğu, pasaportun ulaştırılması üzerine öğrencilerin uçağa yetiştiği öğrenilmişti. (Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya 150 Kişiye Mezar Olan Uçaktaki Yolcu Hayatının Son Karesini Böyle Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Hakan: Dogru soyluyor tanri kelimesi Allahin sifatlari arasinda yok turkceyi dogru telelafuz edelim 19 4 Yanıtla

Advertisement