Hayatının Filmini Çeken Engelliye Uysal'dan Destek - Son Dakika
Yerel

Hayatının Filmini Çeken Engelliye Uysal'dan Destek

Hayatının Filmini Çeken Engelliye Uysal\'dan Destek

Antalya’da serebral palsi (kas hastalığı) nedeniyle yüzde 95 engelli olan 25 yaşındaki Ahmet Ortaarmutçu’nun, senaryosunu kendisinin yazdığı "Öyle Bir İste ki" isimli kısa film sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

25.04.2015 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da serebral palsi (kas hastalığı) nedeniyle yüzde 95 engelli olan 25 yaşındaki Ahmet Ortaarmutçu'nun, senaryosunu kendisinin yazdığı "Öyle Bir İste ki" isimli kısa film sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Muratpaşa Belediyesi'nin katkılarıyla Değirmenönü Kültür ve Sanat Merkezi Anfi Tiyatrosu'nda "Öyle Bir İste ki" filminin gösterimi öncesinde Başkan Ümit Uysal, engelli Ahmet Ortaarmutçu ve yönetmen Emre Aytekin'e başarılarından dolayı kutlayarak çiçek takdim etti.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın da katıldığı gösteriminin ardından, sanatseverler Ahmet Ortaarmutçu ile filmin yönetmeni Emre Aytekin ile oyuncuları ayakta alkışladı. "Öyle Bir İste ki" filmini Ahmet Ortaarmutçu ile birlikte izleyen Başkan Uysal, engellilere desteklerinin her zaman süreceğini ifade etti. Ortaarmutçu'yu kutlayan Uysal, "Engelli kardeşimiz yaptığı filmle engelleri aşmıştır" dedi.

Başkan Uysal, Engelsiz Kafe ve Spor Yaşam Alanı'nın 29 Nisan Çarşamba günü açılacağının müjdesini verdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hayatının Filmini Çeken Engelliye Uysal'dan Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement