Sınava Alınmayan Öğrenci : Hayatımla Oynadılar - Son Dakika
Eğitim

Sınava Alınmayan Öğrenci : Hayatımla Oynadılar

Sınava Alınmayan Öğrenci : Hayatımla Oynadılar

Batman'da LYS sınavına katılan ancak kimliğindeki bir mühür nedeniyle sınava alınmayan öğrenci "Hayatımla oynadılar, davacı olacağım" dedi.

16.06.2014 11:43  Güncelleme: 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aynı kimlikle girdiği sınavlara rağmen, haftasonu yapılan sınava alınmayan Üniversite adayı Yunus Yelboğa "görevliler hayatımla oynadılar" dedi.

Geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan LYS Sınavında ilginç bir olay yaşandı. 2 ay önce yapılan YGS sınavına aynı kimlik ile giren Yunus Yelboğa, haftasonu yapılan LYS sınavına ise alınmadı.

Bazı görevlilerin sorun olmadığını belirtmesine rağmen, başka görevlilerin sınava giremeyeceği kararı nedeniyle sınava giremediği belirten Yelboğa

"Nüfus cüzdanımda kaplama nedeniyle soğuk damga mührünün belli olmadığı gerekçesiyle sınava alınmadım. Ancak aynı kimlikle bir çok sınava girdim ve yüzlerce resmi işlemler gerçekleştirdim. Hızlı bir şekilde beni nüfus müdürlüğüne gönderdiler lakin, saat 08.00 civarında sınav için açık olması gereken nüfus müdürlüğü kapalıydı ve saat 10.00'da açıldı. Pazar günü ise saat 07.00'de açtılar. Savcılığa başvurup yasal yollardan hakkımı arayacağım" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Eğitim Sınava Alınmayan Öğrenci : Hayatımla Oynadılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement