Yeni Atanan Öğretmeni Döverek Öldürdüler - Son Dakika
Güncel

Yeni Atanan Öğretmeni Döverek Öldürdüler

Yeni Atanan Öğretmeni Döverek Öldürdüler

Antalya'da bir otelde çalışan ve 2 ay önce felsefe öğretmenliğine atanan Nizamettin Arslan, bir kavga sırasında başına aldığı darbe nedeniyle yaşamını yitirdi.

21.11.2014 15:19  Güncelleme: 10:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da bir otelde çalışan ve 2 ay önce felsefe öğretmenliğine atanan 30 yaşındaki Nizamettin Arslan, bir kavga sırasında başına aldığı darbeye bağlı olarak tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Batman'da yaşayan Atatürk Üniversitesi Eğitim Fakültesi mezunu Nizamettin Arslan (30), öğretmen olarak atanmayı beklerken Antalya'nın Kemer ilçesi Beldibi Mahallesi'ndeki bir otelde garsonluk yapmaya başladı.

Arslan, 2 ay önce gerçekleştirilen öğretmen atamalarında felsefe öğretmenliğine atandı. Yarıyıl tatilinin ardından hayalini kurduğu öğretmenliğe başlayacak olan Arslan, 3 Ekim'de çalıştığı otelde çıkan kavga sırasında başına aldığı demir çubuk darbesiyle ağır yaralandı.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesine kaldırılan Arslan, yoğun bakım ünitesinde 49 gün süren yaşam savaşını kaybetti. Arslan'ın cenazesi, yakınları tarafından Antalya Adli Tıp Kurumu morgundan alınarak defnedilmek üzere Batman'a götürüldü.

Baba Şaban Arslan, oğlunun hayalini kurduğu öğretmenliği yapamadan hayatını kaybettiğini dile getirdi.

Öte yandan Arslan'ın hayatını kaybettiği kavgayla ilgili 17 yaşındaki S.K'nın tutuklandığı öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yeni Atanan Öğretmeni Döverek Öldürdüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sivas'ta üniversite öğrencileri Filistin için yürüdü
    15:50 Sivas'ta üniversite öğrencileri Filistin için yürüdü

    Sivas'ta üniversite öğrencileri, İsrail'in Gazze'de devam ettirdiği katliam ve soykırımı protesto etmek amacıyla yürüyüş gerçekleştirip, ardından basın açıklaması yaptı. Yürüyüşe Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Alim Yıldız ile öğrenciler katıldı. Yapılan basın açıklamasında, İsrail'in insanlık suçlarına ortak olan ülkelere tepkisiz kalmadıklarını göstermek ve bu zulmü protesto etmek için bir araya geldikleri ifade edildi.

  • Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Suriye sınırında görev yapan Mehmetçik ile iftarda bir araya geldi
    15:48 Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Suriye sınırında görev yapan Mehmetçik ile iftarda bir araya geldi

    Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Suriye sınırında görev yapan Mehmetçik ile iftarda bir araya geldi.

  • Konya'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi
    15:47 Konya'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi

    Konya'da toplanan Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etti. Ellerinde bayrak ve dövizler taşıyan grup, Gazzelilerin destansı direnişine vurgu yaparak, düşmana korku salmaya devam ettiklerini belirtti.

  • Çorum İl Emniyet Müdürlüğü'nden şok uygulamalar: Çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirildi
    15:45 Çorum İl Emniyet Müdürlüğü'nden şok uygulamalar: Çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirildi

    Çorum İl Emniyet Müdürlüğü'nün asayiş ve güvenliğin sağlanmasına yönelik çalışmaları kapsamında yapılan şok uygulamalar ve şüphe üzerine yapılan çalışmalar sonucunda 6 ruhsatsız tabanca, 7 tüfek, 5 kuru sıkı tabanca, 10 kesici ve delici alet, 11 şarjör, 359 fişek, 54 sentetik ecza maddesi, 1 gram metamfetamin, 5 uyuşturucu kullanım aparatı, 1 el telsizi ve 1 çakar lamba ele geçirildi.

  • Afyonkarahisar ESOB Başkanı: Pazar Günü Esnaf ve Sanatkarımız Ders Verecektir
    15:45 Afyonkarahisar ESOB Başkanı: Pazar Günü Esnaf ve Sanatkarımız Ders Verecektir

    Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Cengiz Üstün, AK Parti İl Başkanlığının düzenlediği iftar programında yaptığı açıklamada, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde vatan hainleriyle yol yürüyenlere ve Afyonkarahisar'a ayar vermeye çalışanlara esnaf ve sanatkarların gereken dersi vereceğini belirtti.

  • İBB Başkan adayı Kurum, AK Parti'nin Sultanbeyli'deki mitinginde konuştu Açıklaması
    15:44 İBB Başkan adayı Kurum, AK Parti'nin Sultanbeyli'deki mitinginde konuştu Açıklaması

    Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul'u bir rant olarak görenleri eleştirdi. Kurum, İstanbul'un liyakatsizliğin kurbanı olduğunu ve kente hizmet edilmediğini belirtti. Ayrıca, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun mal beyanıyla ilgili eleştirilerde bulundu ve İstanbulluları sağlam İstanbul'dan yana olmaya çağırdı.

  • Alanya'da Norveç vatandaşı evinde ölü bulundu
    15:43 Alanya'da Norveç vatandaşı evinde ölü bulundu

    Antalya'nın Alanya ilçesinde, Norveç vatandaşı Erik Vikre (59), evinde hareketsiz yatarken bulundu. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Vikre'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Cenaze, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.


Advertisement