Havza'da Eğitim-Bir-Sen İlçe Temsilciliği İstişare Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Havza'da Eğitim-Bir-Sen İlçe Temsilciliği İstişare Toplantısı

Havza'da Eğitim-Bir-Sen İlçe Temsilciliğince geniş katılımlı istişare toplantısı gerçekleştirildi.

20.12.2015 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Havza'da Eğitim-Bir-Sen İlçe Temsilciliğince geniş katılımlı istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Makbule Yusuf Ölçer YİBO çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Eğitim-Bir-Sen Havza Temsilcisi Numan Kurt,  sendikalarının Havza'daki üye sayısının 300'ü aştığını belirtti.

Kurt, "Sayımız her geçen gün artmakta fakat bayan üye sayımız oldukça az. Sendikamıza bayanların üye olması konusunda bundan sonraki süreçte hassasiyet göstermeliyiz" dedi.

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Samsun 1 Nolu Şube Başkanı Nejdet Güneysu ise Memur -Sen'in çalışmaları hakkında bilgi vererek, şunları dile getirdi:

"Memur-Sen sadece ülke genelinde değil yurt dışında da sizleri temsil etmekte. Örneğin Arakan'da bir şifahanemiz oradaki kardeşlerimize hizmet etmekte. Bunun için yüreğimizi birleştirelim. Memur-Sen olarak hedefimiz 'Öncü Medeniyet Güçlü Sendika, Büyük Türkiye',  hedef 1 milyon üye. Bu hedefe ulaşmak için çalışmalarımızı artırmalıyız. Bayan arkadaşlarımız eğitim camiasının yüzde 54'ünü oluşturmakta. Sizlerin sendikal çalışmalarımıza çok büyük katkıları olacaktır. Sendikamızın hedefine ulaşması için mayıs ayına kadar en az yüzde 20 büyüme sağlamamız lazım."

Konuşmaların ardından Şeyhler Köyü İlkokulunda öğretmenlik yapan ve bu yıl, yılın öğretmenlerinden biri olarak Samsun'u temsilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın programına katılan Hacı Aydın'a başarılarından ötürü Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam tarafından plaket verildi.

Daha sonra ise Havza Eğitim-Bir-Sen Havza temsilciliğinin ilk beş üyesine Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Samsun 1 Nolu Şube Başkanı Nejdet Güneysu ve davetlilerce rozet takıldı.

Ayrıca toplantıda sendikanın kazanımları ve hedefleri ile ilgili video gösterimi yapıldı.

İstişare toplantısına, Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam, AK Parti Havza İlçe Başkanı Mahmut Karahan, Memur Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Samsun 1 nolu Şube Başkanı Nejdet Güneysu, Başkan Yardımcıları Mustafa Çelebi, Behzat Kahveci Erhan Akdeniz, Hacı Murat Tozlu, davetliler ve sendika üyeleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Havza'da Eğitim-Bir-Sen İlçe Temsilciliği İstişare Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement