Havranlı Sporculara Tatil Yok - Son Dakika
Yerel

Havranlı Sporculara Tatil Yok

Havranlı Sporculara Tatil Yok

Balıkesir’in Havran ilçesinde, Şehit Eyüp Karataş Orta Okulu Salonunda çalışmalarını sürdüren tekvandocular tatil yapmadı.

01.02.2016 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Havran ilçesinde, Şehit Eyüp Karataş Orta Okulu Salonunda çalışmalarını sürdüren tekvandocular tatil yapmadı. Yarıyıl tatilini fırsat bilerek yoğun bir çalışma temposuna giren sporcular takdir topladı.

Havran'da Nazmi Güven'in öncülüğünde çalışmalarını sürdüren tekvandocular, yarı tatilinde çalışmalarına ağırlık verdi. Önemli başarılara imza attıklarını anlatan Antrenör Nazmi Güven" Bütün bir yıl sürdürdüğümüz tekvando çalışmalarını yarıyıl tatilinde de ara vermeden devam ettiriyoruz. Hatta tatilde hazır okul ödev yokken daha yoğun ve eğlenceli bir çalışma programı uyguluyoruz. Okulların açılmasından hemen sonra çok sıkışık tarihlerde arka arkaya yarışmalarımız olduğundan bu tatil döneminin verimli olması ve dolayısı ile şampiyonalarda da başarılı bir temsil yapmak istiyoruz. Sporcularımızın dört aylık okul sürecinde yorulan zihinlerinin deşarj olması, rahatlaması için de güzel bir etkinlik oluyor. Dinlenmiş, rahatlamış bir zihinle ikinci yarıyıla başlamış olacaklar. Bu da çocuklarımız için önemli bir kazanım olacak. Bu süreçte bizlere yardımcı olan, yanımızda olan Kaymakamımız Yasin Öztürk'e, Belediye Başkanımız Emin Ersoy ve personeline, Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Nuri Sağlam'a, İlçe spor Müdür vekilimiz Mehmet Yılmaz'a Okul Müdürüm Nuri İnan'a ve Şehit Eyüp Karataş Orta Okulu Müdürü Sezer İnan'a teşekkür ederim" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Havranlı Sporculara Tatil Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement