Havranlı Gençlere Sonbahar Kupası - Son Dakika
Yerel

Havranlı Gençlere Sonbahar Kupası

Havranlı Gençlere Sonbahar Kupası

Balıkesir’in Havran ilçesinde, Tekvandocular, geçtiğimiz hafta Çanakkale’de yapılan Sonbahar Kupası Marmara Tekvando şampiyonasından kupa ve şilt ile döndü.

01.10.2015 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Havran ilçesinde, Tekvandocular, geçtiğimiz hafta Çanakkale'de yapılan Sonbahar Kupası Marmara Tekvando şampiyonasından kupa ve şilt ile döndü. Şampiyonada 1 Altın, 2 Gümüş, 4 Bronz madalya kazanan tekvandocular, ilçeye kupa ile dönerken büyük takdir topladı.

Havranlı başarılı sporcuları kutlayan Antrenör Nazmi Güven, kupa ve madalya sayılarının her geçen arttığını söyledi. Başarı için çok çalıştıklarını anlatan Nazmi Güven" Sonbahar Kupası Tekvando Marmara Şampiyonası heyecanlı ve kıyasıya yapılan maçlarla geçti. Sporcuların centilmenlikleri beğeniyle izlendi. Avrupa Spor Haftası'nın da kutlandığı şampiyonaya Tekirdağ ve ilçeleri, Havran, Ayvalık, İstanbul Silivri ve Başakşehir, Kırklareli ve ilçeleri, Çanakkale kulüplerinden Anafartalar Spor Kulübü, Yeni Çan Spor Kulübü, Bayramiç Tekvando gibi kulüplerden, toplan 97 sporcu katıldı. Müsabakalarda sporcularımız güzel maçlar çıkardılar. Kendilerinin ve rakiplerinin durumlarını görme, kıyaslama imkanları oldu, Önümüzdeki, grup ve Türkiye Şampiyonasına buradaki müsabaka kazanımları ışığında hazırlanacaklar. Çalışmalarımız çok yoğun ve aralıksız devam ediyor. Bu şampiyonadan önce yine Çanakkale'de yapılan ve 5 gün süren Minikler Türkiye Tekvando Şampiyonasına, hemen ardından Trabzon'da yapılan ve 5 gün süren Gençler Türkiye Şampiyonasına katıldık. Havran'ımızı en iyi şekilde temsil ettik. Bu çalışmalarımızı Yaşar Naz hocamla beraber koordine ediyoruz. Çok yorucu ve külfetli olan faaliyetlere, imkanlarımızı zorlayarak devam ediyoruz. Bu süreçte bizlere yardımcı olan, yanımızda olan Kaymakamımız sayın Yasin Öztürk'e, Belediye Başkanımız sayın Emin Ersoy ve personeline, Halk Eğitim Merkezi Müdürü sayın Nuri Sağlam'a, İlçe Spor Müdür Vekilimiz Mehmet Yılmaz'a Okul Müdürüm Nuri İnan' ve Şehit Eyüp Karataş Orta Okulu Müdürü Sezer İnan'a teşekkür ederim" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Havranlı Gençlere Sonbahar Kupası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement