Havacılık Sevdalıları Selçuk Efes Havaalanında Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

Havacılık Sevdalıları Selçuk Efes Havaalanında Buluşuyor

Havacılık Sevdalıları Selçuk Efes Havaalanında Buluşuyor

"Bir çocuğun ufkunda yeni pencere açabilirsek ne mutlu!" diyerek yola çıkılan havacılık festivali bu sene ikinci defa organize ediliyor.

25.08.2014 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçen yıl Selçuk- Efes Havaalanı'nda; Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği öncülüğünde ve Devajans organizasyonu ile düzenlenen "TATCA Havacılık Festivali" bu yıl da İzmir Selçuk-Efes Havaalanı'nda 13-14 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek.

Geçen yıl düzenlendiği tek günde yaklaşık 8 bin kişinin ziyaret ettiği, 28 katılımcı kurum kuruluşun yer aldığı ve çeşitli havacılık etkinliklerin düzenlendiği festival, havacılık sektörünü aynı noktada toplamayı başarmıştı. Geçen yıl olduğu gibi etkinliğin ana sponsoru bu sene de TAV Havalimanı İşletmeleri. Bu senenin etkinlik sponsorları arasında; Atlas Jet, Pegasus, Sun Express, Onur Air, ICF, Corendon, Free Bird' de yer almaktadır. Destekleyen kurumlar arasında; TC. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü, Sivil Havacılık Şirketleri, Türk Hava Kurumu, İstanbul Havacılık Kulübü, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Selçuk Kaymakamlığı, Selçuk Belediyesi, yer alıyor. İki gün boyunca sürecek olan festivalde; Hava Akrobasi Gösterileri, IVAO Sanal Havacılık Gösterileri, Paraşüt Gösterileri, Helikopter Gösterileri, Havacılık Temalı Yer Etkinlikleri, Üniversite ve Kulüp Etkinlikleri, Model Uçak Gösterileri, Çocuk Oyun Alanları, Konserler, Hediye Uçuşlar ve Yarışmalar düzenlenecektir.

Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği Genel Başkanı Selim Ergun Lak ; Türkiye'ye bu festivali kazandırmakla gurur duyuyoruz. 'Havacılık festivalinin her geçen gün daha da iyi bir noktaya taşındığını belirtti.

Etkinliğin organizasyonunu gerçekleştiren DevAjans Bütünleşik Pazarlama İletişimi Başkanı Erhan Gölbey "TATCA önderliğinde gerçekleştirdiğimiz bu organizasyonun gelişerek büyümesi bizleri çok mutlu ediyor. Havacılık sevdalıları tarafından benimsenen festivalin gelecek yıllarda daha da önemli bir yer alacağını umut ediyoruz" ayrıca Selçuk' un tanıtımına olan katkısının yadsınamaz olduğunu belirterek görüşlerini dile getirdi.

Bu yıl da bütün havacılık sevdalılarını misafir etmeyi amaçlayan festivalde yer alacak konuklar unutulmaz iki gün geçirecekler. Etkinliğe gelecek olan misafirler çekilişler ile farklı hava taşıtları ile ücretsiz uçuş hakkı kazanacaklardır.

Dünyaca ünlü gösteri pilotumuz Ali İsmet Öztürk, Oğuzhan Yararcan ve İtalyan Pilot Maurizio Perissinotto'nun yer çekimine meydan okuyan gösterilerinin yanında, Romanya'dan gelen ve İzmir'de ilk defa gösterici uçuşu yapacak olan "Hawks of Romanian" ekibi de izleyenlere unutulmaz anlar yaşatacak...

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Havacılık Sevdalıları Selçuk Efes Havaalanında Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement