Sınırda Düşürülen Rus Uçağının Pilotlarından Birinin Fotoğrafı Yayınlandı - Son Dakika
Güncel

Sınırda Düşürülen Rus Uçağının Pilotlarından Birinin Fotoğrafı Yayınlandı

Sınırda Düşürülen Rus Uçağının Pilotlarından Birinin Fotoğrafı Yayınlandı

Suriye sınırında düşürülen uçakla ilgili olarak yerel haber kaynakları Rus pilotun fotoğraflarını yayınladı. 2 Rus helikopteri ise atlayan pilotlar ve uçağın enkazını arıyor.

24.11.2015 11:59  Güncelleme: 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriye sınırında düşürülen uçakla ilgili olarak yerel haber kaynakları Rus pilotun fotoğraflarını yayınladı. Fotoğrafları yayınlayan yerel haber kaynakları "Bayırbucak bölgesinde Kızıl Dağ cephesinde Türk jetlerinin düşürdüğü Rus savaş Uçağının pilotu Türkmen Mücahitler tarafından ölü ele geçirildi." açıklamasında bulundu. 2 Rus helikopteri ise atlayan pilotlar ve uçağın enkazını arıyor ancak Türkmenler, helikopterlerin inişine izin vermiyor.

CNN Türk muhabiri Hatice Demircan Suriye sınırında uçağın düşürüldüğü bölgedeki son gelişmeleri aktardı:

" Yayladağı'nda sınırı gören bir noktadayız. Uçağın düşmesinin hemen arkasından bombardıman başladı. Uçağın düştüğü nokta Kızıldağ denilen mevki. Bize yerel kaynaklardan ulaşan bilgiye göre uçağın düşmesinden sonra iki pilot paraşütle atladı o iki pilotu alabilmek için iki heliopter hava dolaşıyor ancak helikopterlkerin yere inip pilotları almasına Türkmenler izin vermiyor. Hemen arkasından uçağın düşmesinden 20-25 dakika sonra şiddetli bombardıman başladı. "Kırkbeşlik" denilen tepeden bombardıman yapılıyor."

PİLOT ÖLDÜ MÜ?

Suriye sınırında düşürülen uçakla ilgili olarak yerel haber kaynakları ise Rus pilotun fotoğraflarını yayınladı. Fotoğrafları yayınlayan yerel haber kaynakları "Bayırbucak bölgesinde Kızıl Dağ cephesinde Türk jetlerinin düşürdüğü Rus savaş Uçağının pilotu Türkmen Mücahitler tarafından ölü ele geçirildi" açıklamasında bulundu.

RUS HELİKOPTERLERİ GELDİ, PİLOTLARI ARIYORLAR

Düşürülen uçağın pilotlarını almak için bölgede dolaşan iki helikopterin inişine ise Türkmen güçlerinin izin vermediği belirtiliyor. Rus helikopterlerinin uçağın enkazını ve pilotları aradığı belirtiliyor. Muhalifler ise bir pilotun bulunma anına ilişkin görüntüleri paylaştı.

2 TÜRK YARALI

Düşen uçağın parçalarının savrulduğu Yayladağı'nın Dutlubahçe Köyü'nde iki Türk köylü yaralandı. Yaralılardan Mahmut Horoz'un ameliyata alındığı, diğerinin durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sınırda Düşürülen Rus Uçağının Pilotlarından Birinin Fotoğrafı Yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (165)

  • ........: pkklı kırolarla chplilerin başı sagolsun kardeşiniz ölmüş bak 60 19 Yanıtla OMER: sorun bir rusun olmesi degil bunun misillemesini odeyecek olan halkimin allah yardimcisi olsun 2 3
  • fırtına poyraz x: hdp yandaşları kapak olsun size 63 13 Yanıtla
  • Osmanlı torunu: Türkün gücünü gorecekler 49 25 Yanıtla
  • SON SAMURAY : SAVAŞ ÇIKARSA HİÇ DEĞİLSE ŞU HDP Lİ İTLERİ O ARADA YOK EDERİZ 43 19 Yanıtla Gerilla: Sen bi evinden cik bakalim kim kimi yok ediyor..sizi burjivalar 13 20
  • haksever: rusyaya karışmayacaktınız 14 48 Yanıtla
  • Dadas: Pkk şıkar yasta pilot ölümsüzdur diye slogan atarlar simdi:) 19 40 Yanıtla
  • silvan: yarın sabah ankarayı düz edecek RUSYA 14 43 Yanıtla karadeniz28: koskoca türkiye yok edemiyo bir şehri rusyamı yok edecek o teknoleji dünyada varmı kimyasal silah hiçbir ülke kullanamaz bunu kafana sok 1 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement