Batman ve İstanbul'da Şüpheli Paket Alarmı - Son Dakika
Güncel

Batman ve İstanbul'da Şüpheli Paket Alarmı

Batman ve İstanbul\'da Şüpheli Paket Alarmı

Batman Bölge Hastanes'nin bahçesi ve Taksim Talimhane'de çöp konteynerına bırakılan şüpheli paketler polisi hareket geçirdi.

28.07.2015 18:09  Güncelleme: 19:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batma'da hastane bahçesine İstanbul'da da çöpe bırakılan şüpheli paketler polisi alarma geçirdi.

HASTANE BAHÇESİNDE ŞÜPHELİ PAKET

Batman Bölge Devlet Hastanesi poliklinik servisleri giriş kapısının bulunduğu bahçeye bırakılan bir paketi fark eden görevliler polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Daha sonra bölgeye bomba imha uzmanları çağrıldı. Uzmanların fünye ile patlattığı paketin boş çıktı.

TAKSİM'DE BOMBA PANİĞİ

Taksim, Talimhane, Topçu Caddesi ve Şehit Muhtar Bey Caddesi'nin kesiştiği noktada saat 17.30'da, vatandaşlar sırt çantalı bir kişinin çöplerin yanına poşet bırakmasından şüphelendi ve durumu polise bildirdi. İhbar üzerine çok sayıda polis ekibi bölgeye sevk edildi. Ekipler, Topçu Caddesi ile Şehit Muhtar Bey Caddesi'ni güvenlik şeridiyle her iki yönde yaya girişine kapattı; vatandaşları şüpheli paketin yanından uzaklaştırdı. Bu arada olay yerine bomba uzmanı ekip de yönlendirildi.

POŞETTEN ÇÖP ÇIKTI

Hazırlıklarını yapan ve özel kıyafetini giyen bomba uzmanı polis pakete fünye yerleştirdi. Fünye ile kontrollü şekilde patlatılan poşetten çöp çıktı. Bu sırada vatandaşlar polislerin çalışmalarını cep telefonlarıyla görüntüledi.


Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Batman ve İstanbul'da Şüpheli Paket Alarmı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement