Haşim Kılıç: Bana da Fişleme Listesi Geldi - Son Dakika
Güncel

Haşim Kılıç: Bana da Fişleme Listesi Geldi

Adli yıl açılış resepsiyonunda konuşan Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, "Bana da fişleme usulü bir liste geldi ve ben o listeyi kaldırdım attım." dedi.

01.09.2014 21:02  Güncelleme: 21:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, adli yıl açalış resepsiyonunda konuştu. Kılıç "Bana da fişleme usulü bir liste geldi ve ben o listeyi kaldırdım attım, bütün kuruma ilişkin bir listeydi." dedi.

"ÇOK CİDDİ YANLIŞLAR YAPILIYOR"

Haşim Kılıç resepsiyondaki konuşmasında, "Hiçbir akıl sahibinin devletin dışında bir yapılanmayı kabul etmesi düşünülemez. Ancak bunun için mutlaka ortaya belgenin ve bilginin konması lazım. Belge ve bilgi olmadan insanlar itham edilerek çok ciddi yanlışlar yapılıyor. Hem kendi kurumum hem diğer kurumlar için söylüyorum imzasız, bir yığın dilekçe geliyor, 'şu şucu, bu bucu' diye. Fişlemeler yapılıyor." diyerek eleştirilerde bulundu.

"BANA DA FİŞLEME LİSTESİ GELDİ"

Kılıç sözlerine şöyle devam etti; "Bana da fişleme usulü bir liste geldi ve ben o listeyi kaldırdım attım, bütün kuruma ilişkin bir listeydi. Ne imza var ne bir şey var, hiçbir şey yok. Kendine göre bir fişleme yapmış."

Haşim Kılıç: Bana da Fişleme Listesi Geldi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Haşim Kılıç: Bana da Fişleme Listesi Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • MURATHAN: AKP NİN KAPATILMA DAVASINDA HAŞİM KILIÇI DEMOKRASİNİN KILICI ADALETİN KILICI HAZRETİ ÖMERİN KILICI DİYENLER KILIÇ KENDİLERİNİ KESMEYE BAŞLAYINCA MELEŞMEYE BAŞLAMIŞLAR! ADALET İKİ TARAFI KESKİN KILIÇTIR, KENDİNE GELİNCE DE MIZIKÇILIK YAPMADAN KABUL EDECEKSİN. . MÜSLÜMAN DOĞRU SÖZLÜ OLMALI, MÜSLÜMAN ADALETLİ OLMALI, MÜSLÜMAN YALAN SÖYLEMEMELİ. . KISACASI MÜSLÜMAN PEYGAMBER EFENDİMİZ (SAV) BUYURDUĞU GİBİ , O KİMSEDİR Kİ MÜSLÜMAN, ELİNDEN DİLİNDEN HERKESİN KENDİSİNDEN EMİN OLDUĞU KİMSEDİR. . DİLLER VAR LAĞIM ÇUKURU GİBİ, SÖZLER MÜNAFIK YALANLARI GİBİ, İŞLER VAR KAFİR İŞLERİ GİBİ. . . VEFAT ETTİĞİNDE PEYGAMBERİMİZİN MAL VARLIĞI İÇERİSİNDE TEK BİR DİNARLIK SERVETİ YOKTU! 36 0 Yanıtla
  • reis: Yargı kendini ülkedeki siyasi iradenin yerinede koyuyor metin fevzioglu laf atar açılışta Yargıtay Başkanı tehdit ediyor HSYKya karışıyorsunuz diye sahası kılıç bey paraleli masum görüyor yargılamadan güzelim ülkem bu oyunları daha öncede yaşamıştı tarih tekerrür ediyor kazanan millet olacak cemmat düştüğü bataklıktan bu yargı erkini kulanarak temize çıkmayacak 9 16 Yanıtla
  • TOPUZ: Bu sözünüzü hiç beğenmeyeceklerinden eminim. Yine cüppeni çıkarmanı isteyecekler. 14 4 Yanıtla
  • Şahsuvar ALİŞAN 19.Dönem Milletvekili: Bir ülkede adalet yok ise politikacıların hiç biri Önce Vatan diyecek kadar cesaretleri kalmamıştır. Laf ile bu Ülke yönetilmez. Sağlam , İradeli, Onurlu ve Cesur Vatanseverler harekete geçecektir. Sabredin az kaldı. 11 2 Yanıtla
  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement