Hasan Şaş, Olaylı Geceyi Anlattı: Oğlum İçin Endişelendim - Son Dakika
Spor

Hasan Şaş, Olaylı Geceyi Anlattı: Oğlum İçin Endişelendim

Fenerbahçe ile Galatasaray'ın veteran takımları arasında oynanan maçta tribündeki taraftarlarla sözlü münakaşaya giren Hasan Şaş, "O an oğlum için endişelendim" dedi.

20.01.2016 08:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

4 Büyükler Salon Turnuvası'nda Galatasaray Veteran Takımı forması giyen Hasan Şaş, Fenerbahçe ile oynadıkları final maçında yaşanan olayların perde arkasını Hürriyet'e anlattı.

KAVGA SONRASI 20 DAKİKA ARA VERİLMİŞTİ

Sakarya Kapalı Spor Salonu'ndaki karşılaşmanın ikinci yarısında, Galatasaray'dan Hasan Şaş'ın kırmızı kart görmesinin ardından tribünler karışmış ve çıkan kavgalar nedeniyle karşılaşmaya yaklaşık 20 dakika ara verilmişti. Turnuvayı canlı yayınlayan TV8, bu tatsız görüntüleri ekrana getirmediği için de kimse ne olduğunu görememiş ve bunun sonucunda spekülasyonlar ortaya çıkmıştı.

AŞIRI HIRSININ KURBANI OLDU

Birçok kişi Hasan Şaş'ın maçtaki aşırı hırslı tavırlarının ve tribündeki taraftarlarla diyaloğa girmesinin olaylarda büyük rol oynadığını öne sürdü.

"ACUN ILICALI'YA TEŞEKKÜR ETMEK LAZIM"

"Her şeyden önce güzel ve anlamlı bir organizasyondu."Şaş, "Geçmişte futbol oynayan birçok arkadaşımızın durumları çok kötü. Bu organizasyonun amacı onlara yardım etmekti. Bu açıdan Acun Ilıcalı'ya teşekkür etmek lazım. Ben de yardım turnuvası olduğu için katıldım." dedi.

"O ŞAHIS SÜREKLİ BANA KÜFÜR ETTİ"

Kavganın sebebini anlatan Hasan Şaş, "Seyircilerin geneli iyiydi. Genelde aile şeklinde oturuyorlardı. Ama arada bazı kendini bilmezler vardı. Salona girişler bedavaydı. Fenerbahçe maçında sandalyede oturan bir şahıs sürekli bana hakaret ve küfür yağdırdı. O kadar ileri gitti ki, diğer futbolcu arkadaşlarımız güvenlikçileri, 'Bu adamı dışarı çıkın' diye uyarmak zorunda kaldı. Sonra o şahıs üzerime yürüdü, ben de onun üzerine yürüdüm ve ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldım. Olay o kadarla kaldı. Karşılıklı en ufak bir fiziki müdahale olmadı. Ben kırmızı kartı gördükten sonra soyunma odasına gittim, tribünde olanları görmedim." ifadelerini kullandı.

"MAÇTAN ZEVK ALACAĞINA KÜFÜR EDİYORSUN!"

Herkesin maçtan zevk alması gerektiğinin altını çizen Şaş, "Bizim maçtan önce TV8 ile NTV'nin gösteri maçı vardı. Acun Ilıcalı, Murat Boz güle oynaya maç yaptılar. Herkes onları alkışladı. Biz de futbolu bırakmış insanlar olarak şov maçına çıktık. Biletsiz bedava izliyorsun; zevk alacağına küfür ediyorsun, olay çıkarıyorsun." dedi.

"OĞLUM İÇİN ENDİŞELENDİM"

Çocuğu için endişelenen eski milli futbolcu, "Tartışma yaşadığım şahsın hangi takım taraftarı olduğunu bilmiyorum. Şu an yolda görsem tanımam. Maç sırasında oğlum ve bir komşumuzun oğlu da tribündeydi. Olay çıktığını öğrenince güvenlikçilerden çocukları getirmelerini istedim çünkü onlar için endişelendim. Yaşanan bu tatsız olaya rağmen turnuvadan çok keyif aldım ve mutlu oldum. Tekrar düzenleneceğini tahmin ediyorum. Çünkü izleyen herkes çok keyif aldı." diye konuştu.

Hasan Şaş, Olaylı Geceyi Anlattı: Oğlum İçin Endişelendim
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Hasan Şaş, Olaylı Geceyi Anlattı: Oğlum İçin Endişelendim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (35)

  • adam gibi adam: bu turnuvada Hasan şaş kadar göze nahoş gelen başka bir tane bile oyuncu yoktu. Ben mükemmel geçen turnuvaya leke süren tek oyuncu olarak lütfen aynaya bak Hasan şaş.Zaten çirkef sin bu da üzerine tescil oldu 24 39 Yanıtla
  • Milli duygular: Futbol teröristisin hasan şaş. Bıktık artık senin bu tahriklerinden. Bir daha yüzünü bile görmek istemiyor Türk milleti 45 16 Yanıtla
  • murat aslan: adinin tekisin hasan 15 35 Yanıtla
  • Kvfgm: Arkadaşlarım oradaymış hasan uydurma çok fena dayak yediğini söylüyorlar 45 2 Yanıtla
  • haskürt: lan yeri get sen hep yanıyorsun çocukları bahane etme haz edemedin 15 28 Yanıtla
  • TİM07: Bu adamı hala çıkarıyorsunuz ya.....helal...kavgacı....kendini bir halt sanıyor.....futbolcu değil kabadayı.....dayagı yemişmi.... 32 8 Yanıtla
  • ademmm: pislik çirkef adamın tekisin 24 10 Yanıtla
  • volkan türk: kavga ettiklerinininde anaları babaları belkide çocukları vardı 28 3 Yanıtla
  • Bahar: Kimsenin kimseye hakaret ve küfür etmeye hakkı yok adam maç izlemeye gelmiş küfür ediyor tahrik ediyor futbolcununda bi onuru gururu var insan gibi izleseydi adamda. Işte Türkiye de spor anlayışlı tribünler bundan beterleriyle dolu. Hasan Şaş a helal olsun. 13 17 Yanıtla
  • Fikirtepe fikirtepe : oğlunu da senin gibi yetiştirirsin terbiyesiz 13 14 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement