HARÜSEM Yaz Kampı Birinci Dönemi Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

HARÜSEM Yaz Kampı Birinci Dönemi Sona Erdi

HARÜSEM Yaz Kampı Birinci Dönemi Sona Erdi

Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde çocuklara yönelik düzenlenen yaz kampının birinci dönemi sona erdi.

12.07.2015 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da kısa adı HARÜSEM olan Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde 7-15 yaş grubunu kapsayan çocuklara yönelik düzenlenen yaz kampının birinci dönemi sona erdi.

15 Haziranda başlayıp 10 Temmuz itibariyle sona eren haftanın beş günü saat sabah 09:00'dan akşam 16:00'a kadar devam eden kampın kapanış törenine Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, HARÜSEM Müdürü Doç. Dr. Celal Ağan ve akademisyenler katıldı.

Törende gençlerle sohbet eden Rektör Taşaltın, 40 öğrenciye katılım belgesi verdi. Kamp çalışmaları ile ilgili HARÜSEM Müdürü Doç. Dr. Celal Ağan yaptığı açıklamada; "Yaz kampımıza katılan çocuklarımıza Üniversite akademisyenleri tarafından gün içerinde yüzme, basketbol, İngilizce, Kur'an-ı Kerim, satranç ve eğitsel oyunlar eğitimi verildi. 6 kişiyle başlayan kampımızı 40 çocuğumuzla bitirdik. Programda çocuklarımız gün boyu yardımcı ablaların kontrolü ve gözetiminde oldular. Çocuklarımızın yemek ihtiyaçları için menüler akademisyen danışmanlar tarafından belirlendi. Sürekli eğitim merkezimizde yaz kampımız ve diğer etkinliklerimiz devam edecektir" dedi.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın ise yaptığı açıklamada; "Sürekli eğitim merkezimiz her geçen gün alanını genişletmektedir. Amacımız üniversitemiz ve Şanlıurfa halkını bütünleştirerek, üniversitemizin teknik bilgisini şehrimize aktarmaktır. Paket program şeklinde olmasıyla Urfa'da bir ilk olan yaz kampımızın, ikinci grubu 20 Temmuzda başlayacak, güz döneminde ise şehrimizin ihtiyaçlarına yönelik kurslarımızın startını da vereceğiz" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel HARÜSEM Yaz Kampı Birinci Dönemi Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement