Harçlıklarıyla Yetim Arkadaşlarına Yardım Ettiler - Son Dakika
Güncel

Harçlıklarıyla Yetim Arkadaşlarına Yardım Ettiler

Biltek Okulları öğrencileri, Soma ve Ermenek'teki maden kazalarında yetim kalan arkadaşlarına giyecek ve kırtasiye yardımında bulundu.

26.03.2015 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Biltek Okulları öğrencileri, Soma ve Ermenek'teki maden kazalarında yetim kalan arkadaşlarına giyecek ve kırtasiye yardımında bulundu.

Biltek Okulları'ndan yapılan açıklamaya göre, "Kardeşliğin Sana İhtiyacı Var" projesi kapsamında öğrenciler, düzenledikleri kermeslerden elde edilen gelire harçlıklarını da katarak, 63 bin 636 lira biriktirdi.

Maden kazasında babalarını kaybeden çocukların ve ihtiyaç sahiplerinin bilgilerinin alınmasının ardından çocukların ihtiyaç listesi öğrencilere verildi. Yetim çocukların ihtiyaçlarına göre yapılan alışverişten sonra hazırlanan hediye paketleri 500 yetim çocuğa gönderildi.

Biltek Okulları'nın Üsküdar'daki kampüsünde düzenlenen törende, yardımlara aracı olan Beşir Derneği Başkanı Cevdet Şanlı, sembolik yardım çekini Biltek Okulları Genel Müdürü Sıtkı Gündüz ve Biltekli öğrencilerin elinden aldı.

Sıtkı Gündüz, "Kardeşliğin Sana İhtiyacı Var" projesinin öğrenciler tarafından sahiplenilerek başarıyla gerçekleştirildiğini kaydetti.

Gündüz, "Yardım ve paylaşım bizim geleneğimizde var. Bu geleneği öğrencilerimize aşılamak için sosyal sorumluluk projeleri düzenliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Harçlıklarıyla Yetim Arkadaşlarına Yardım Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement