Hande Yener, Konserde Kılıktan Kılığa Girdi - Son Dakika
Magazin

Hande Yener, Konserde Kılıktan Kılığa Girdi

Hande Yener, geçtiğimiz akşam Turkcell Yıldızlı Geceler etkinliği kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde verdiği konserde tam altı kıyafet değiştirdi.

27.08.2014 07:50  Güncelleme: 08:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çılgın şarkıcı, geçtiğimiz akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde verdiği konserde hayranlarını bir kez daha şaşırttı. Hande Yener ünlü modacı Hakan Akkaya tarafından hazırlanan 5 ayrı kostümle sahneye çıktı. Yener'in kostümlerinde 10 bine yakın taş kullanılırken, kumaşlar ve aksesuarlar Paris ve İtalya'dan özel olarak getirildi. Harbiye Açıkhava Sahnesini hınca hınç dolduran Yener'in sahne performası görülmeye değerdi. Muhteşem sesi, yorumu ve danslarıyla tüm izleyicileri mest etti.

HANDE YENER'İN GELENLERE SÜRPRİZİ

Hande Yener'in bir diğer sürprizi Mehmer Erdem'di. Konserin bir bölümünde sahneye gelen Erdem, bir şarkıda Hande Yener'le düet yaptı. Şarkı sonrası Mehmet Erdem, kendi konseri olduğunu ve uçağa yetişmesi gerektiğini söyleyip sahneden ayrıldı.

Sahneye çıkan bir diğer isim ise Berksan oldu. Hande Yener hiçbir yerde seslendirmediği şarkısını Berksan ile birlikte söyledi. İzleyenler muhteşem bir düet seyretti.

HANDE YENER'DEN AHMET KAYA PERFORMANSI

Hande Yener'in konsere gelenler için bir de sürprizi vardı. Yener, Ahmet Kaya'nın "Penceresiz Kaldım Anne" şarkısını da seslendirdi. Şarkının tamamını söylemeyen Hande Yener, parçanın bazı kısımlarını Ahmet Kaya'nın sesinden dinletti. Hande Yener, sanki Açıkhava'da Ahmet Kaya ile Düet yapıyor gibiydi.

DAVID VENDETTA GELDİ

Yener'in son bombası ise ünlü DJ David Vendetta oldu. Sahneye DJ kabini kuruldu. David Vendetta sahneye geldi. Vendetta çaldı, Hande söyledi. Açıkhavada herkes dans etti.

SEYİRCİ HANDE'Yİ BIRAKMAK İSTEMEDİ

Konserini "Alt dudak" şarkısıyla sonlandıran Yener'i seyirci bırakmak istemedi. Konseri bitirmesine rağmen seyircinin "Bir daha bir daha" ısrarları üzerine "Alt dudak" şarkısını senfoni orkestrasıyla bir daha seslendirdi.

Hande Yener, Konserde Kılıktan Kılığa Girdi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Hande Yener, Konserde Kılıktan Kılığa Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • GÜRKAN GÜR: DİĞER TARAFTADA KILIKTAN KILIĞA GİRER BENCE 36 4 Yanıtla

Advertisement