Hamzaoğlu: "Yarın Şampiyon Olursak 'Hayır' Demeyiz" - Son Dakika
Spor

Hamzaoğlu: "Yarın Şampiyon Olursak 'Hayır' Demeyiz"

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, şampiyon olacaklarına inandığını belirterek, “Yarın şampiyon olma ihtimalimiz var ama bunu düşünerek hareket edemeyiz.

24.05.2015 23:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, şampiyon olacaklarına inandığını belirterek, "Yarın şampiyon olma ihtimalimiz var ama bunu düşünerek hareket edemeyiz. Yarın olursak 'hayır' demeyiz ama hafta sonu oynayacağımız maça hazırlanmak zorundayız" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Türk Telekom Arena Stadyumu'nda Beşiktaş ile karşılaşan sarı-kırmızılı ekip, sahadan Yasin ve Sneijder'in golleriyle 2-0 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Şampiyonluk adına önemli bir maçtı. Kazanmak için nasıl futbol ortaya koymak gerekiyorsa oyuncular bunu ortaya koydular. Beşiktaş takımı iyi mücadele etti ve kazanmak için her şeyi yaptı. Bilic'i de tebrik ediyorum. Önümüzdeki sezon takımın başında olmayacak sanırım. Ülkemize güzel şeyler kattı. Beşiktaş takımına da yakışıyordu. Futbolda kötü günler geldiğince kimsenin sabrı kalmıyor" diye konuştu.

"BURAK'IN PERFORMANSINDAN MEMNUNUM"

Golcü oyuncu Burak Yılmaz'ın oyundan alınırken kendisine tepki gösterdiğinin hatırlatılması üzerine Hamzaoğlu, "Hiçbir oyuncu oyundan çıkmak istemez. Ben de futbolculuk dönemimde bunu yaşadım. Bizim numaramız kalktığında 'biz kötüyüz' diye düşünürdük. Son yarım saatte Umut'un savunma anlamında yapacağı işler önemliydi. Umut iyi bir golcü ve yakaladığını atabilir. Oyuncularımızdan daha fazlasını istiyoruz ama Burak'ın performansından da memnunum. Tepki gösterebilir ama devam ettirse anlayışla karşılayamam" dedi.

"ŞAMPİYONLUK İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR ADIM ATTIM"

Şampiyonluk için önemli bir adım attıklarını ifade eden tecrübeli teknik adam, "Şampiyon olacağımıza inanıyorum. Çok önemli bir adım attık. Son maçımızı oynamadan şampiyonuz diyemem. Hedefe giden yolda galibiyetler önemlidir. Skoru korumuşsunuz ve öndesiniz, hücuma gidemezsiniz. Oyun bizim istediğimiz gibi şekillendi ve bizim adımıza iyi bir maç oldu" diye konuştu.

"MOURINHO KADAR DEĞİLİZ"

Hollandalı oyuncu Sneijder'in kendisi hakkında söylediği 'Hamza Hamzaoğlu Mourinho'yu anımsatıyor' şeklindeki sözlerinin hatırlatılması üzerine deneyimli çalıştırıcı, "Benim hakkımda güzel düşünmesi hoş ama o kadarda değiliz. İnşallah bir gün gelir oluruz. Wesley gördüğüm ender profesyonel oyunculardan birisi. Hem savunma, hem de hücumu şekillendiriyor. Takımla beraber hareket ettiği için kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

"YARIN ŞAMPİYON OLURSAK 'HAYIR' DEMEYİZ"

Fenerbahçe'nin yarın İstanbul Başakşehir karşısında puan kaybetmesi halinde şampiyon olabileceklerinin hatırlatılması üzerine Hamzaoğlu, şunları söyledi:

"Bizim bir maçımız daha var ve yarın akşamla ilgili bir plan yapmadık. Yarın şampiyon olma ihtimalimiz var ama bunu düşünerek hareket edemeyiz. Yarın olursak 'hayır' demeyiz ama hafta sonu oynayacağımız maça hazırlanmak zorundayız."

"İNŞALLAH 4. YILDIZI DUYGUN BAŞKANIMIZA ARMAĞAN EDİP, ŞEREFLENDİRİRİZ"

Dün yapılan olağan genel kurul toplantısında Dursun Özbek'in göreve geldiğinin hatırlatılması üzerine Hamzaoğlu, "Duygun başkan duruşuyla, futbola bakışıyla, yorumlarıyla bu işin oyun olduğunu ön plana çıkaran insanlardan biriydi. Kendisinden çok şey kazandık. Bize kattığı değerler oldu. İnşallah 4. yıldızı Duygun başkanımıza armağan edip, şereflendiririz. Her çalıştığım kulüpte yıllarca ayrılmayacak gibi çalışırım. Kulübün bana ihtiyacı olduğu bir anda geldim. Yeni yönetimde bu ihtiyacı benimle çözeceklerini düşünürse, seve seve kulübüme hizmet edebilirim" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Hamzaoğlu: 'Yarın Şampiyon Olursak 'Hayır' Demeyiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.

  • Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı
    18:59 Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı

    Galatasaray Futbol Takımı, milli takım arasında Antalya'da kamp yaparken teknik ekip ve basın mensupları arasında maç düzenlendi. Teknik ekip, 13-3'lük skorla galip geldi ve Ali Yiğit Buruk 3 gol attı.

  • Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı
    18:55 Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı

    Ankara'nın Dikmen semtinde mikser kamyonu yokuşa dönmek isterken virajı alamayınca devrildi. Kazada kamyon sürücüsü Z. O. yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan sürücü, hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti
    18:44 Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti

    Sivasspor milli maçlar nedeniyle verilen arada Sivas Dört Eylül Futbol ile hazırlık maçında karşılaştı ve 3-0 galip geldi. Emre Gökay, Clinton N'jie ve Alaaddin Okumuş'un golleriyle Sivasspor kazandı.

  • EMS Yapı Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol AŞ'yı 3-0 mağlup etti
    18:35 EMS Yapı Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol AŞ'yı 3-0 mağlup etti

    EMS Yapı Sivasspor, milli arada TFF 3. Lig takımlarından Sivas Dört Eylül Futbol AŞ ile yaptığı hazırlık maçını 3-0 kazandı. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un sahaya sürdüğü ilk 11, Emre Gökay, N'Jie ve Alaaddin Okumuş'un golleriyle galibiyeti elde etti.

  • Okan Buruk:
    18:28 Okan Buruk: "Sadece futbola odaklandık"

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, gündemdeki olayları dışarıda bıraktıklarını belirterek, "Benim işim ve oyuncularımın işi saha. Sadece futbola odaklandık" dedi.

  • Türkiye'de 3'üncü: Bu merkezde bedensel engelli bireyler spor yapacak
    18:14 Türkiye'de 3'üncü: Bu merkezde bedensel engelli bireyler spor yapacak

    Kastamonu'da hizmet vermeye başlayan ve Türkiye'de 3'üncü olan merkezde bedensel engelli bireyler spor yapma imkanı bulacak. Merkezin tanıtım programında konuşan Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, 'Ciddi bir emek var. Böyle bir merkez bir İstanbul'da var, bir Antep'te var üçüncüsü de burada var' dedi.

  • Beşiktaş, Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı
    18:04 Beşiktaş, Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı

    Beşiktaş, hazırlık maçında Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın 25. dakikasında Karagümrük'ün golüne Ghezzal ile yanıt veren Beşiktaş, maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

  • Beşiktaş, VavaCars Fatih Karagümrük ile berabere kaldı
    17:57 Beşiktaş, VavaCars Fatih Karagümrük ile berabere kaldı

    Beşiktaş, milli arada özel maçta VavaCars Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Kevin Lasagna'nın golüne Ghezzal'ın cevabıyla maç eşitlendi. Al-Musrati, Rebic ve diğer bazı oyuncular kadroda yer almadı.


Advertisement