Hamzaoğlu Trabzonspor'u Avlıyor - Son Dakika
Spor

Hamzaoğlu Trabzonspor'u Avlıyor

Hamzaoğlu Trabzonspor\'u Avlıyor

Galatasaray'ın deneyimli çalıştırıcısı Hamza Hamzaoğlu, teknik direktör olarak Trabzonspor'a karşı çıktığı 4 karşılaşmada 3 galibiyet elde etti.

17.04.2015 12:17  Güncelleme: 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın deneyimli çalıştırıcısı Hamza Hamzaoğlu, teknik direktör olarak Trabzonspor'a karşı çıktığı 4 karşılaşmada 3 galibiyet elde etti.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren sarı-kırmızılı ekip, 27. hafta mücadelesinde deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak. Zirve yarışında rakiplerinden bir adım önde olan Aslan, bordo-mavili rakibini mağlup ederek, liderlik koltuğundaki yerini korumak istiyor.

4 MAÇTA 3 GALİBİYET

Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda pazar günü oynanacak olan mücadele öncesi Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun Trabzonspor'a karşı performansı dikkat çekti. Sarı-kırmızılı takımdan önce çalıştırdığı Akhisar Belediyespor ile bordo-mavili takıma karşı 4 mücadelede takımın başında yer alan deneyimli teknik adam, bu karşılaşmalarda 3 galibiyet elde ederken, 1 kez de sahadan puansız ayrıldı.

SON 3 MAÇTA 8 GOL

Tecrübeli teknik adam Manisa ekibinin çalıştırdığı dönemde Trabzonspor'a karşı çıktığı son 3 maçı kazanmasını başardı. Söz konusu karşılaşmalarda Akhisar Belediyespor, rakip fileleri 8 kez havalandırırken, kalesinde ise yalnızca iki gol gördü. Hamzaoğlu, bordo-mavililere karşı son yenilgisini 2012-2013 sezonunun ilk yarısında Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanan mücadelede aldı.

Hamza Hamzaoğlu'nun Trabzonspor karnesi şöyle:

2013/2014 sezonu

Trabzonspor - Akhisar Belediyespor: 2-4

Akhisar Belediyespor - Trabzonspor: 3-0

2012/2013

Akhisar Belediyespor - Trabzonspor: 1-0

Trabzonspor - Akhisar Belediyespor: 3-1

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Hamzaoğlu Trabzonspor'u Avlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement