Hamzaoğlu İsyan Etti: Yeter! Ne zaman Akıllanacağız - Son Dakika
Spor

Hamzaoğlu İsyan Etti: Yeter! Ne zaman Akıllanacağız

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Udinese maçının iptaline ilişkin yaptığı açıklamada, "Galatasaray taraftarına yakışmıyor. Yeter! Ne zaman Akıllanacağız" dedi.

25.07.2015 22:43  Güncelleme: 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın Udinese ile oynadığı hazırlık maçının sarı kırmızılı taraftarların sahaya attığı meşaleler ve patlayıcı maddeler nedeniyle yarıda kalmasına, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu sert tepki gösterdi.

"MECBUREN YARIDA KALDI"

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Hamza Hamzaoğlu, sözlerine "Sezona hazırlık için kampa geldik. Yurt dışındaki Galatasaray taraftarıyla bütünleşmek, onlarla uzun süre uzak kaldıktan sonra hiç değilse kamplarda beraber olmak için buraya geldik. Sezona da hazırlanabilmemiz için maç yapacağız burada. Takımımız için önemli bir maçtı, ama yarıda kaldı mecburen" diye başladı.

"BU NASIL ÖZGÜRLÜK?"

Üzüldüğü olayın Galatasaray'ın imajının bu şekilde zarara sokilması olduğunu ve bunun bir Galatasaray taraftarına yakışmadığını vurgulayan Hamzaoğlu, "Bunlar Galatasaray'a bir şey katmıyor, bir şeyler götürüyorlar. En çok üzüldüğüm şey de kilometrelerce uzaktan gelen bir sürü Galatasaraylı aile vardı. Çoluk çocuk belki de yollarda saatlerce sefillik çekiyorlar, bizimle beraber olsun, fotoğraf çektirsinler, maçı izlesinler, beraber vakit geçirsinler diye. Şimdi aynı yolu tekrar geri dönecekler. Buna kimin hakkı var... Tamam özgürlük, özgürlük de ben seni rahatsız ediyorsam bu nasıl özgürlük yani" diye konuştu.

"NE ZAMAN AKILLANACAĞIZ?"

Bu olayları kendi içlerinde çözeceklerini ve tekrarlanması halinde bu sefer takımı sahadan kedsinini çekeceğini vurgulayan Galatasaray Teknik Direktörü, Eray'ın durumunu da aktardı. Eray'ın gözüne bir parça geldiğini söyleyen Hamzaoğlu, "Allah korusun, bir göz kaybettikten sonra mı bir şeyler olacak? Ne zaman biz akıllanacağız Allah aşkına..." dedi.

"YETER!"

Benzer olaylar yüzünden Almanya'da Türk takımlarının hazırlık maçı oynamasının yasaklandığını da hatırlatan Hamza Hamzaoğlu "Yeter yani! Almanya'da yasak var, maç yapamıyoruz. Yarın burada da yasaklanırsa ne olacak? Bu bizim açımızdan, Galatasaray açısından, Türk futbolu, ülkemiz açısından çok kötü. Ülkesini, vatanını, takımın seven bunu yapmaz, yapmamalı" diye konuştu.

"HAZIRLIK MAÇLARINI SEYİRCİSİZ DE OYNARIZ AMA..."


Hamzaoğlu, hazırlık maçlarını seyircisiz oynayabileceklerini belirterek fanatiklere uyarıda da bulundu. "Bu bir hazırlık maçı, o zaman seyirciye kapatalım, öyle de oynarız biz. Biz hazırlanırız, maçımızı oynarız" diyen başarılı hoca, diğer yandan gurbette yaşayan diğer insanların da Galatasaray'ı izlemeye hakkı olduğunu hatırlattı. Hamzaoğlu sözlerini "Şimdi Avrupa'da herkes bize önyargı ile yaklaşacak. Bu kadar küçük şeyleri silmek çok zor. İnşallah bu son olur. Maça devam edememek hoş değil, diğer insanlara karşı, rakibe karşı mahcup olduk. Diğer seyircilerimizden de özür dileriz. Ama rakip de çıkmak istemedi. İkinci yarıda orada biz olacağız dediler, sonuçları ağır olabilirdi" diye tamamladı.

Hamzaoğlu İsyan Etti: Yeter! Ne zaman Akıllanacağız
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Hamzaoğlu İsyan Etti: Yeter! Ne zaman Akıllanacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Mozoleee: Yeryüzünde gereksiz üç takım vardır. 1-trabzonspor 2-gaysaray. 3-osmanlıspor 52 12 Yanıtla
  • Tam35: mozole kesin şikebahçeli.... 1 8 Yanıtla
  • Mozoleee: Neyin kasıtından bahsediyorsub ya 2 tane meşalemi var orda adamlar cehenneme cevirmiş stadı(şimdi bu cehennem lafından göğsü kabaran gs lilerde olacaktır)kavun kafalılar avrupa kulüblerine Türklük taşkınlık göstermeye çalışıyor nkgvas 7 2 Yanıtla
  • hakan: Bir cim bomlu dünyaya bedel hocam 0 5 Yanıtla
  • fer: ya hoca sıkıntı yok sezon baslasin ver yine ferhat a hasan kabe ye parayı gelsin şampiyonluk 2 3 Yanıtla
  • pazarturk: hicbir zamn 3 0 Yanıtla
  • HOROZ: Artık siz reziller yüzünden futboldan soguduk. BJK, GS, FB, TS taraftarı yarın avrupa Kupaları başlayınca göreceğiz sizdeki seyirci kültürünü. Türkiye de şımarık zengin özellikler çocuğu gibi hep cezasız kurtuluyorsunuz ama yurtdışında siz rezilleri kimse affetmez 3 0 Yanıtla
  • tırı vırı : bir türk dünyaya keder 0 2 Yanıtla
  • bbbb: bence hicbir kasittok adam olsunlar yapmasinlar zerdüşler 1 0 Yanıtla
  • TFF Tahkim Kurulu, Hakemlerin İtirazlarını Reddetti
    17:38 TFF Tahkim Kurulu, Hakemlerin İtirazlarını Reddetti

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, hakemler Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa'nın klasman terfi listesine yapmış oldukları itirazların reddedildiğini açıkladı. Ayrıca, Hakem Sinan Bilen'in itirazı kısmen kabul edildi. Galatasaray'ın ve Başkanı Dursun Aydın Özbek'in PFDK'nın kararına itirazı reddedildi. Beşiktaş'ın AFDK'nın kararına itirazı da reddedildi.

  • Seferihisar'da Kocaçay Sürdürülebilir Kentsel Tasarım Alanı Projesi Tamamlanmak Üzere
    17:38 Seferihisar'da Kocaçay Sürdürülebilir Kentsel Tasarım Alanı Projesi Tamamlanmak Üzere

    Seferihisar'da İzmirlilerin yeşille buluşup dinlenebileceği, temiz havada yürüyüş ve spor yapabileceği Kocaçay Sürdürülebilir Kentsel Tasarım Alanı çalışmalarında yüzde 50 seviyesine gelindi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, projenin tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, Seferihisar'ın değerine değer katacak bir çalışma olduğunu söyledi.

  • Ali Koç'tan çarpıcı açıklamalar: TFF ceza verirse Türk futbolu sıkıntıya girer
    17:25 Ali Koç'tan çarpıcı açıklamalar: TFF ceza verirse Türk futbolu sıkıntıya girer

    Fenerbahçe Kulübü, Mart ayı Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün içinde bulunduğu durumu ve Trabzonspor maçında yaşananları sert bir dille anlattı. Koç, "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş. Onların menfaatleri açısından inşallah ceza vermezler. Türk futbolu uluslararası alanda çok sıkıntıya girer. Şimdi kılıfına uydurmaya çalışıyorlar. Çünkü üstlerinde baskı var. Zaten her şeyi kılıfına uydurmaya çalışıyorlar" dedi.

  • Hakemlerin itirazı reddedildi
    17:24 Hakemlerin itirazı reddedildi

    TFF Tahkim Kurulu, Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa'nın devre arası hakem terfi listesine yaptığı itirazı kabul etmedi.

  • Galatasaraylı Kaleci Günay Güvenç'e 2 Maç Cezası
    17:16 Galatasaraylı Kaleci Günay Güvenç'e 2 Maç Cezası

    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaraylı kaleci Günay Güvenç'e 2 maç ceza verdi. PFDK'nın bugün yaptığı toplantı sonrası aldığı kararlar arasında, çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Galatasaray ve Kasımpaşa'ya para cezaları ve tribün kapatma cezaları da bulunuyor. Ayrıca, Galatasaraylı futbolcu Günay Güvenç, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 2 resmi müsabakadan men edildi ve para cezası aldı.

  • Ali Koç: Trabzon Emniyeti'nin zaafı var
    17:04 Ali Koç: Trabzon Emniyeti'nin zaafı var

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzon Emniyeti'nin maça polis tahsis etmemesi ve tahsis ettiği polisleri dışarda bekletmesinin büyük bir zaaf olduğunu belirtti. Koç, emniyet müdürünün hala görevde olmasının da kendilerine bir mesaj olduğunu söyledi.


Advertisement