Galatasaraylı Bruma, Performansıyla Dikkat Çekiyor - Son Dakika
Spor

Galatasaraylı Bruma, Performansıyla Dikkat Çekiyor

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Bruma için gelen teklifleri reddetti, Portekizli futbolcu yükselen grafiğiyle dikkat çekti.

31.01.2015 17:13  Güncelleme: 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray yönetimi, Hamzaoğlu'nun raporu doğrultusunda Bruma için gelen teklifleri reddetti.

Galatasaray'ın geçen sezon başında 10 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek Sporting Lizbon'dan transfer ettiği Bruma, ağır sakatlığının da etkisiyle bir türlü kendini gösterememişti.

Özgüven kaybı yaşayan 21 yaşındaki futbolcu, eline geçen fırsatları kötü kullanmış ve Prandelli döneminde özellikle lig maçlarında formaya hasret kalmıştı.

BRUMA DA CANLANDI

Fakat Hamza Hamzaoğlu'nun göreve gelişi, sadece G. Saray'ı değil Portekizli yıldızı da canlandırdı. Hamzaoğlu'nun forma vermeye başladığı Bruma, son haftalardaki yükselen form grafiği ile dikkat çekti.

Son Rize maçında Süper Lig'deki ilk golünü atan Bruma, kupada da 2 kez ağları sarsıp 1 de asist yaparak kendini kanıtladı.

Galatasaraylı Bruma, Performansıyla Dikkat Çekiyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaraylı Bruma, Performansıyla Dikkat Çekiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Vatandas: He he messi 0 15 Yanıtla
  • Bekir: Ben farklı futbolcu izliyorum heralde. Kakaladılar işte bize. Sıradan zenci futbolculardan biri. Geldiğimden beri 1 adım ileri gitmesi. Aynı carrusca yı bekledik ya onun gibi bekliyoruz. 2 11 Yanıtla
  • Rojin: **** Kesin saka satmayi planliyorlar hahahaa 1 7 Yanıtla
  • SEDAT: Bu adam daha 21 yaşında ve tecrübesiz böyle kaliteli oyuncuları tecrübe kazandırmak iyi bir oyuncu yapmak istiyorsan yedek kulubesinde değil oyuna sürmen lazım bu sezon olmaz seneye uçar kimse tutamaz daha önün de koskoca en az 10 yıl verimli bir şekilde futbol oynayabilecek günleri var 2 0 Yanıtla

Advertisement