Hamza Hamzaoğlu'nun Sneijder Hakkındaki Sözleri Olay Yaratmıştı - Son Dakika
Spor

Hamza Hamzaoğlu'nun Sneijder Hakkındaki Sözleri Olay Yaratmıştı

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olması beklenen Hamza Hamzaoğlu, Sneijder için "Galatasaray'da sadece top ayağına geldiğinde oynuyor" yorumunu yapmıştı.

28.11.2014 09:45  Güncelleme: 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya Kupası'nda TRT adına yorumculuk görevi üstlenen ve Hollanda-Meksika maçını yorumlayan genç teknik adam, Hollanda-Meksika maçı öncesi yaptığı yorumda Sneijder'in yerli futbolculardan 3-4 kat fazla para aldığını ve bu parayı hak edip etmediğinin sorgulaması gerektiğini belirtmişti.

"SADECE TOP AYAĞINA GELDİĞİNDE OYNUYOR"

Sneijder'in Galatasaray formasıyla Hollanda Milli Takımı'nda olduğu kadar mücadele etmediğini belirten Hamzaoğlu, yıldız futbolcu için "Galatasaray'da sadece top ayağına geldiğinde oynuyor" ifadelerini kullanmıştı.

HAMZAOĞLU: TEKLİF ALDIM

Galatasaray'ın genç teknik adamı gün içinde resmi olarak açıklaması beklenirken Hamza Hamzaoğlu konuyla ilgili yaptığı ilk açıklamada, "Teklif aldım, kabul ettim. Galatasaray yönetiminin kararını bekliyorum." dedi.

"TFF'NİN ONAYI OLURSA GÖRÜŞECEĞİZ"

Hamzaoğlu, "Galatasaraylı yöneticilerle telefonla görüştük. Galatasaray bizim camiamız, olumsuz bir cevap vermedim. Yönetim de kendi arasında konuşacak. Ancak ben de şu anda TFF'de görevliyim. TFF'nin de onayının olması halinde, Galatasaray ile görüşeceğiz" ifadelerini kullandı.

MİLLİ TAKIM'A HİZMET EDİYOR

Malatyaspor, Eyüpspor, Denizlispor'un ardından Akhisar Belediyespor ile başarılı işlere imza atan Hamza Hamzaoğlu, Fatih Terim'in A Milli Takım'ın başına geçmesinin ardından Ay-Yıldızlı formaya hizmet etmeye başladı.

Hamza Hamzaoğlu\'nun Sneijder Hakkındaki Sözleri Olay Yaratmıştı
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Hamza Hamzaoğlu'nun Sneijder Hakkındaki Sözleri Olay Yaratmıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Cüneyt: Herkes sneıjder gibi oynasa GS şimdi farkı şekilde liderdi hepsi ruhsuz vesselam. 23 5 Yanıtla
  • salih: Haklı olabilirsin top ayağına geldimi de 90 çakıyor tabi selçuk bey burak bey sabri bey bas verirse top ayağa geliyor 19 0 Yanıtla
  • Rüzgar : Fatih i istediler Fatih de alın size 6 aylık hoca dedi sonra ben gelirim demiştir nasıl olsa milli takımın bir yere gideceği yok gruptan cikamayinca istifa eder gs ye geçer herzaman yaptıgı gibi 16 2 Yanıtla
  • Ülkücü: M. Denizli 3 14 Yanıtla
  • ahmet: yılmaz vuralı istiyoruzzzzzzzzzzzzzzz . . . . . . . . . . . . . . . . . . . bizim hakkımız yok mu yılmaz hoca gelsin takım reklenir )) 12 5 Yanıtla
  • Ata: O zaman hep topu Sneijder le buluşturaçaksın ki top Ayağında Kalsın. 11 0 Yanıtla
  • aynısı sana: sabride futbolcumu topu attığı her daim fiyasko 6 3 Yanıtla
  • Rüzgar : Fatih terim teflonla direktifleri verir 6 1 Yanıtla
  • SANANE: Ön yargılı olmamak lazım o zaman yorumcuydu bu sefer teknik direktör olarak geliyor. Koşmuyor aldığı parayı hak etmiyor dedi diye Sneijder'i kulübeye çekecek diye bir şey çıkarmamak lazım 7 0 Yanıtla
  • mustafa: dogru adam haklı 6 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement