Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor'la Anlaştı - Son Dakika
Spor

Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor'la Anlaştı

Bursaspor Yönetim Kurulu, geçen hafta Galatasaray'dan ayrılan Hamza Hamzaoğlu ile anlaşmaya vardı.

01.12.2015 09:58  Güncelleme: 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayıran Bursaspor'da tek gündem yeni teknik direktörün kim olacağı. Ersun Yanal, Murat Yakın, Zico, Bülent Uygun ve Hamza Hamzaoğlu'nu listesine alan yeşil beyazlılarda taraftarlar, yönetimin seçimini merakla bekliyor.

ANLAŞMA TAMAM! YENİ HOCA HAMZAOĞLU

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; yönetim kurulu, seçimini çoktan yaptı. Geçtiğimiz hafta Galatasaray'la yollarını ayıran Hamza Hamzaoğlu ile anlaşma sağlandı. Genç teknik adamla yapılan görüşmelerde her konuda mutabakata varıldı. Resmi açıklamanın henüz yapılmamış olmasının nedeni ise Bursaspor'un bu hafta deplasmanda Galatasaray'la kozlarını paylaşacak olması.

GALATASARAY MAÇINA ERSEL UZGUR'LA ÇIKACAK

Hamza Hamzaoğlu, ilk maçını 3 kupa kaldırdığı sarı-kırmızılı ekibe karşı oynamak istemiyor. Bu süreci dinlenerek geçirmek isteyen Hamzaoğlu'nun yerine Timsah'ı, Galatasaray maçına Ersel Uzgur çıkaracak.

"HABERLER GERÇEĞİ YANSITMIYOR"

Galatasaray'ın eski Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, basında çıkan Bursaspor ile anlaştığı yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade etti. Bursaspor Kulübü'nden hiç kimsenin kendisini aramadığını, öne sürüldüğü gibi bir görüşmenin olmadığını vurgulayan Hamzaoğlu, "Bursa'dan, kulüp dışında eş dost arayanlar oldu, 'Bursaspor'u düşünür müsün?' şeklinde ancak kulüpten benimle temasa geçen olmadı. Bursaspor ile anlaştığım haberleri doğruyu yansıtmıyor" dedi.

"TEKLİF GELİRSE ÇALIŞMAK İSTERİM"

Hamza Hamzaoğlu, yeşil-beyazlı kulüpten teklif gelmesi halinde bunun oturulup konuşularak değerlendirilebileceğini kaydetti. Teklif durumunda öncelikle hedeflerin ve diğer projelerin masaya yatırılması gerektiğini ifade eden Hamzaoğlu, "Bursaspor iyi bir takım. Teklif gelirse ve bu konuda bir mutabakata varırsak Bursaspor'da çalışmak isterim" diye konuştu.

Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor\'la Anlaştı

Son Dakika Spor Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor'la Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • states of diyarbakır : kürdün gücünü herkes görecek 0 14 Yanıtla
  • gs: galatasaraylıyım en fanatiğinden hamca hocanın yerinde olsam affetmezdım 5lik yapardm galatasarayı 10 1 Yanıtla
  • ...: Adam kaybetsin bu sefer de şike yaptı diyin.Hem gsyi seviyo yöneticileri sevmiyo...siz yokmusunuz Siz!holigan bozuntuları... 2 0 Yanıtla
  • ÇİDP ( Çağdaş İslam Demokrat Partisi ): Türkiye/Rusya krizi gittikçe büyüyor,diğer ülkeler seviniyor(ÇOK YAZIK).Rusya bize kapılarını tamamen kapatıyor.Belki diğer ülkeler de başlayacaklar.AB zaten bizimle oynuyor.Bizimkiler halen Arapların,,din bekçiliğini,, yapmaya devam ediyorlar.Camilerle,Rabia işaretleriyle,ezan sesleriyle,türbanlarla,Arap zihniyetiyle,Nato,nun arkasına saklanarak dünyaya hakim olacaklarını sanarlar?Zaman,,atom çağı,,(bilim,teknoloji).Beyinler değişmesse geleceğimiz karanlık.Bakalım bize Arapların faydası olacak 1 0 Yanıtla
  • türk....: hadi ln oradan .. 0 1 Yanıtla

Advertisement