Hamile Kadının İç Çamaşırından 89 Paket Bonzai Çıktı - Son Dakika
Güncel

Hamile Kadının İç Çamaşırından 89 Paket Bonzai Çıktı

Samsun'da narkotik ekipleri tarafından durdurulan bir otomobildeki hamile kadının üzerinde yapılan aramada, iç çamaşırına gizlenmiş 89 paket bonzai ele geçirildi.

28.05.2015 11:39  Güncelleme: 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da narkotik ekipleri tarafından durdurulan bir otomobildeki hamile kadının üzerinde yapılan aramada iç çamaşırına gizlenmiş 89 paket bonzai adlı uyuşturucu madde ele geçirildi.

UYUŞTURUCU İHBARINI ALAN EKİPLER 3 KİŞİYİ GÖZALTINA ALINDI

Olay, Tekkeköy ilçesi Samsun- Ordu karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, 55 AZ 908 plakalı otomobil ile Ordu'nun Perşembe ilçesinden Samsun'a uyuşturucu madde getirileceğinin istihbaratını aldı. C.K. (26) idaresindeki söz konusu otomobil, Kirazlık mevkiinde durduruldu. Otomobilde bulunan sürücü C.K. ile 18 yaşındaki S.S.P. adlı kadın ile R.Ş. (25) adlı genç gözaltına alındı.

İÇ ÇAMAŞIRINDAN 89 PAKET BONZAİ ÇIKTI

Hamile olduğunu söyleyen S.S.P'nin üzerinde yapılan aramada iç çamaşırları içine gizlenmiş 3'er gramlık toplam 89 paket bonzai ele geçirildi. R.Ş.'nin İlkadım ilçesi Hançerli Mahallesi'ndeki evinde yapılan aramada ise 3'er gramlık 32 paket daha bonzai ele geçirildi. Evde bulunan ve Burdur'da vatani görevini yaparken ameliyat olduğu için izinli olduğu öğrenilen asker N.K. (22) da gözaltına alındı. N.K., Merkez Komutanlığı ekiplerine teslim edildi. Toplam 121 paket içinde 363 gram bonzai ele geçirilirken, gözaltına alınan 4 kişinin sorgulanması devam ediyor.

Hamile Kadının İç Çamaşırından 89 Paket Bonzai Çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hamile Kadının İç Çamaşırından 89 Paket Bonzai Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Ahahah: Yine mi Samsun :) 11 1 Yanıtla
  • mal avcısı: sene paçoz seneee 10 1 Yanıtla
  • kro baba: bunun için hamile bırakmıştır kesin 6 0 Yanıtla
  • samsun: sen içene taşıyana satana bakmayacaksın onu polisler yakalıyor savcı ve hakimler salıyor bunun yorumunu yazacaksın bu haberi takip edin yarın denetimli salacaklar????? 5 0 Yanıtla
  • BJK.li: kendi pisliğinizde boğulursunuz İNŞALLAH... BİZLERDEN UZAK OLUN DA NE HALT EDİYORSANIZ EDİN 2 0 Yanıtla
  • xxxx: YİNEMİ SAMSUN adana samsun maşallahınız var 0 0 Yanıtla
  • hatıce soydu : sızı gıdılerer memur bey sunları allah razızı olsun da içeriye bırakın dahada çıkmasınlar cezalar bıtene kadar 0 0 Yanıtla
  • de52.52: olaylara dışardan yorum yapmak ne kadar kolay ve basit.Hiç bir suç cezasız kalmamalı tabiki cezalarını ceksinler.Düşene bir tekmede biz< vuralım zihniyetinden bu toplum ne zaman kurtulacak. 0 0 Yanıtla
  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.

  • CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek
    23:19 CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek

    CHP Genel Merkezi, 31 Mart yerel seçimlerinde parti aleyhine açık veya gizli çalışma yürüten üyelerle ilgili ihraç istemiyle disiplin sürecinin başlatılacağını duyurdu. Parti, il, ilçe örgütleri ve başkan adaylarına gönderdiği yazıda, bu üyelerin isim ve görevleri ile aleyhe yaptıkları çalışmalara ilişkin delillerin bildirilmesini istedi.


Advertisement