Hamile Eşini Öldüren Koca: "Boynuzlanmaya Hevesli Misin" Dedi, Öldürdüm - Son Dakika
Güncel

Hamile Eşini Öldüren Koca: "Boynuzlanmaya Hevesli Misin" Dedi, Öldürdüm

Hamile Eşini Öldüren Koca: "Boynuzlanmaya Hevesli Misin" Dedi, Öldürdüm

Hamile eşini 2 çocuğunun önünde katlettikten sonra yakalanan koca, "Bana 'Boynuzlanmaya hevesli misin' deyince öldürdüm." dedi.

23.03.2015 17:40  Güncelleme: 00:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Ilgın İlçesi'nde 4 aylık hamile eşi 30 yaşındaki Fatma Coşkun'u, 2 çocuğunun gözleri önünde tabancayla ateş ederek öldüren ve 3 gündür ormanlık alanda saklanan 34 yaşındaki Ali Coşkun, aç kalıp, mahalleden yiyecek temin etmek isterken jandarma tarafından yakalandı. Coşkun, eşinin "Boynuzlanmaya hevesli misin? Oğlunu da al git" dedikten sonra ateş edip öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

AYNI MAHALLEDE OTURAN BAŞKA BİRİNDEN HAMİLE KALDI

Jandarma yaptığı incelemede Fatma Coşkun'un, aynı mahallede oturan bekar 25 yaşındaki M.E.'den hamile kaldığı ve cinayetin ardından M.E.'nin intihara teşebbüs ettiği belirtildi.

ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE EŞİNE KURŞUN YAĞDIRDI

Olay, geçen cuma günü saat 18.00 sıralarında Ilgın İlçesi'ne bağlı eskiden belde statüsünden olan Yukarı Çiğil Mahallesi'nde meydana geldi. 4 aylık hamile Fatma Coşkun, iddiaya göre, yaklaşık 1 ay önce 6 yaşındaki oğlu O. ve 2 yaşındaki kızı E.'yi yanına alıp, aynı mahallede oturan ailesinin yanına yerleşti. Fatma Coşkun, iddiaya göre olay günü birlikte yanında götürdüğü oğlu O.'yu, babasının yanına gönderdi. Çevre ilçelerde tarlalarda tarım işçisi olarak çalışan Ali Coşkun da, iddiaya göre yine başka bir ilçede çalışmaya gideceği için oğlunu, eşinin yanına bırakmak istedi. Bunun için oğluyla birlikte, eşinin kaldığı kayınpederinin evine geldi. O sırada 2 yaşındaki kızıyla birlikte olan Fatma Coşkun, eve gelen eşine önce pencereden cevap verdi. Eşinin ısrarı üzerine kapıyı açıp, giriş bölümünde konuştu. Çift konuşma sırasında tartışmaya başladı. Ali Coşkun da ruhsatsız tabancasıyla oğlu ve kızının gözü önünde eşine kurşun yağdırdı. Boynuna ve sırtına 3 mermi isabet eden Fatma Coşkun olay yerinde hayatını kaybetti.

DAMATLARINDAN ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Annesinin kanlar içinde kaldığı gören O.C. de komşularından yardım istedi. Ali Coşkun ise hızla uzaklaştı. Kayınpederi Mehmet Ayaz ve kayınvalidesi Ayşe Ayaz'ın ise olay sırasında kızı ve kendilerini sürekli tehdit eden damatları Ali Coşkun'dan şikayetçi olmak için mahallenin yaklaşık 2 kilometre ilerisindeki jandarma karakoluna gittiği öğrenildi.

AÇ KALINCA YAKALANDI

Olaydan sonra mahallenin yakınındaki ormanlık alana giden ve gece yarısına kadar orada saklanan Ali Coşkun, daha sonra o bölgeye yakın kullanılmayan halı atölye binasına sığındı. Gündüzleri ormanlık alanda gezen, akşamları da halı atölyesinde saklanan Ali Coşkun, acıktığı için bugün sabah saatlerinde mahalleye gelmeye karar verdi. İlk olarak mahallede girişindeki bir evden, karnını doyurmak için yiyecek istedi. Ev sahibi de tepki gösterip yiyecek vermedi. Coşkun da, mahalle meydanından geçip, mahallenin karşı tarafındaki baraj yakınlarına gitmek istedi. Bu sırada Coşkun'u, mahalle içinde gören çevredekiler jandarmaya ihbarda bulundu. Jandarma Coşkun'u, Yukarı Çiğil Sulama Barajı yakınlarında gözaltına aldı.

"EŞİM BENDEN DEĞİL, BAŞKASINDAN HAMİLE "

Gözaltına alınan Coşkun, çelik yelek giydirilip jandarma eşliğinde cinayetin yaşandığı eve getirilerek, eşini nasıl öldürdüğünü anlattı. Kendisinin sürekli çevre ilçelerde tarlalarda çalıştığını ve eve zaman zaman geldiğini öne süren Coşkun, eşinin başkasından hamile kaldığını söyledi. Coşkun, "Eşim benden değil, başkasından hamile kaldı. Bu konu üzerine yaşadığımız tartışma sonucu çocukları alıp evi terk edip ailesinin yanına yerleşti. Olayın olduğu günde oğlumuzu benim yanıma göndermiş. 'Artık sana baban baksın' diye. Ben de yine çalışmak için çevre ilçelere gidecektim. Bunun içinde oğlumu annesinin yanına bırakmak istedim. Kayınpederimin evine gittim" dedi.

"BOYNUZLANMAYA HEVESLİ MİSİN?"

Ali Coşkun, eşine, oğlunun yanında kalmasını söylediğini ancak buna tepki gösterdiğini öne sürdü. Coşkun, "Oğlum senin yanında kalsın. Ben çalışmaya gideceğim deyince, eşim tepki gösterdi. Ben de 'köpek bile yavrusunu yanından ayırmaz' dedim. Bu sırada eşim, "Boynuzlanmaya hevesli misin? Oğlunu da al git" dedi. Ben de tabancayı çıkartıp ateş ettim. Kaç defa ateş ettiğimi hatırlamıyorum" dedi.

EŞİNİ ÖLDÜRDÜKTEN SONRA KIZI VE OĞLUYLA VEDALAŞMIŞ

Tabanca ile ateş ettikten sonra eşinin yere yığıldığını anlatan Ali Coşkun, "Eşim yere yığılmıştı. Kızım da evin iç kısmındaydı. Kızımın yanına sarılmak için gittiğimde tekrar ateş ettim. Sonra kızıma sarılıp vedalaştım. Daha sonra oğlumla vedalaştım ve kısa sürede geri geleceğimi söyleyip, ayrıldım" dedi. Aç kaldığı için yiyecek bulmaya geldiğini belirten Coşkun, "2 gün boyunca ormanlık alanda ve halı atölyesinde saklandım. Acıkmıştım. Yiyecek bir şey bulmak için köye indim" diye konuştu. Ali Coşkun, pişman olduğunu belirterek, "Çok pişmanım. Böyle olmasını hiç istemezdim. Allah'ın verdiği canı Allah alır." dedi.

MAHALLELİDEN HAKLARINI HELAL ETMELERİNİ İSTEDİ

Ali Coşkun, tatbikatın ardından çevrede toplanan mahalleliden haklarını helal etmelerini istedi. Bazı mahalle sakini de 'Hakkımız helal olsun' diye cevap verdi. Jandarma yaptığı incelemede eşi tarafından öldürülen hamile Fatma Coşkun'un, aynı mahallede oturan bekar M.E.'den hamile kaldığını belirledi. M.E.'nin ise cinayetin ardından intihara teşebbüs ettiği ve Konya'da hastanede tedavi altına olduğu öğrenildi. Coşkun çiftinin çocukları ise Fatma Coşkun'un anne ve babasına bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hamile Eşini Öldüren Koca: 'Boynuzlanmaya Hevesli Misin' Dedi, Öldürdüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (46)

  • Hmz: Bide derler kadın cinayetleri....demezlerki niye öldürmüş..böyle kadınlar adamı katil ederler zaten.. 38 5 Yanıtla
  • MEHMET COŞKUN: HELAL SANA. . . YURDUMUN İNSANI. . . . 26 5 Yanıtla
  • ./: Helal olsun 27 3 Yanıtla
  • y cigiil: bence ali abi haklı ama ben olsaydım mehmet d yide öldürür hapse oyle girerdim bu namus baska seye benzemez 20 6 Yanıtla
  • mustafa çetin kaya: haklı yerdeyken bendini haksız yere cıkardı ali coşkun 8 18 Yanıtla
  • mirmir: Bence herkes cinsellik konusuda özgür olmalı. Ne olmuş başkasından hamile kaldıysa. Elini mutlu etmişler işte sen yokken. Teşekkür edeceğine katliam yapmış 0 25 Yanıtla
  • adim onemli degil aldatilan biriyim: Kizinla oglunuda öldürseydin simdi iyimi oldu. Cocuklar hem annesiz hem babasiz kaldi. Fatma gercekten öldü ama sen Ali Coşkun yasayan ölusun. Yarin dort gun sonra cocuklarinin yuzune baka bilecen mi......... 8 14 Yanıtla
  • n: Namuslu yiğit insan 18 4 Yanıtla
  • MURAT: ÇOK ZOR BİR DURUM ALLAH O ÇOCUKLARA YARDIM ETSİN. ALLAH KİMSEYİ BU DURUMA DÜŞÜRMESİN. 19 2 Yanıtla
  • vayki vayy: Şimdi gelde kadin haklari de adam coluğunun cocuğunun nasil rizkini cikaririm diye tarlada tapanda elin gunun yaninda calissin bir lokma helal ekmek yedirirmiyim diye kadinda evde boşluktan elin bekar erkeğini ayartsin ikitane cocuğun var hicmi allahtan korkmadin baskasiyla fingirdesitorsun adami allah kurtarsin cocuklara yazik olmus 19 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İzmir Halk Eğitim Merkezleri Gazze'ye Yardım Taşıyor
    15:37 İzmir Halk Eğitim Merkezleri Gazze'ye Yardım Taşıyor

    İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı halk eğitim merkezlerinde eğitim alan kursiyerlerin, Gazze'deki kadın ve çocuklar için hazırladığı oyuncak, battaniye ve kışlık giysileri taşıyan tır, Mersin Limanı'na hareket etti. Yardım tırı, dualarla Mersin Limanı'na uğurlandı. İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, Filistinlilerin yaşadığı acıyı hafifletmek adına ellerinden geldiğince Gazze'ye yardıma devam edeceklerini belirtti.

  • Şanlıurfa'da Gösteri ve Yürüyüşler Yasaklandı
    15:35 Şanlıurfa'da Gösteri ve Yürüyüşler Yasaklandı

    Şanlıurfa Valiliği, 2-6 Nisan tarihleri arasında kent genelinde gösteri ve yürüyüşlerin yasaklandığını açıkladı. Valilik, ilgili kanun maddelerine dayanarak alınan kararın, tüm açık alan etkinliklerini kapsadığını belirtti.

  • Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Yeşilhisar'da içme suyu yatırımını sürdürüyor
    15:35 Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Yeşilhisar'da içme suyu yatırımını sürdürüyor

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Yeşilhisar ilçesinde yeni yerleşim yerleri için 6 milyon 850 bin lira maliyet ile içme suyu yatırımının devam ettiğini açıkladı. Büyükkılıç, altyapı yatırımlarının şehrin geleceğini sağlıklı bir şekilde taşımak için hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

  • Isparta'da yağma suçundan aranan şahıs yakalandı
    15:34 Isparta'da yağma suçundan aranan şahıs yakalandı

    Isparta İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, yağma suçundan aranan G.H. isimli şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi. Şahıs, 42 yıl 5 ay 8 gün hapis cezasıyla aranıyordu.

  • Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli'nde Sandık Kurulu Başkanlarına Malzeme Torbaları Verildi
    15:33 Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli'nde Sandık Kurulu Başkanlarına Malzeme Torbaları Verildi

    Yüksek Seçim Kurulu tarafından 31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli'nde il ve ilçe merkezi dışında kalan köy, mahalle ve beldelerde görev yapacak sandık kurulu başkanlarına malzeme torbaları teslim edildi. Malzeme torbalarında oy pusulası, oy zarfları, mühür, imza cetveli, ıstampa, mühür mumu ve sicim, tutanak defteri, tutanak kağıtları, tükenmez kalem, bağlama kartonu, sandık seçmen listesi ve görme engelli oy kullanma şablonu bulunuyor. İl ve ilçe merkezlerinde görevli sandık kurulu başkanlarına ise malzeme torbaları oy verme günü saat 05.00'te dağıtılacak.

  • CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekilen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada iş adamı ifade verdi
    15:33 CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekilen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada iş adamı ifade verdi

    CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada iş adamı Hüseyin Köksal'da şüpheli olarak Savcılıkta ifade verdi.


Advertisement