'halo Dayı' Yaşama Veda Etti (3) - Son Dakika
Güncel

'halo Dayı' Yaşama Veda Etti (3)

\'halo Dayı\' Yaşama Veda Etti (3)

Sakarya Fırat Dizisi'nde 'Mürsel Ağa'yı canlandıran, ancak Kurtlar Vadisi dizisinde 'Halo Dayı' karakteriyle hafızalara kazınan Sönmez Atasoy'un ölümü, Isparta'daki oyuncu arkadaşlarını da üzdü.

15.12.2011 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'halo DAYI' YAŞAMA VEDA ETTİ (3)

'HALO DAYI' ALKIŞLARLA UĞURLANACAK

Sakarya Fırat Dizisi'nde 'Mürsel Ağa'yı canlandıran, ancak Kurtlar Vadisi dizisinde 'Halo Dayı' karakteriyle hafızalara kazınan Sönmez Atasoy'un ölümü, Isparta'daki oyuncu arkadaşlarını da üzdü. TRT 1'de yayınlanan 'Sakarya Fırat' dizisindeki oyuncular, hastaneye gelerek bilgi aldı. Oyuncuların, üzgün oldukları gözlendi.

Sakarya Fırat dizisinin uygulayıcı yapımcısı Berna Demiratan, hastaneye gelerek gazetecilerin sorularını yanıtladı. Demiratan, dün gece Atasoy'un vefatını öğrendiklerini ve çok üzgün olduklarını söyledi. Demiratan, "Öğleden sonra saat 16.00 civarında Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü görevlileri, cenazeyi almak için gelecek. Sönmez Atasoy'u yaklaşık 2.5 yıldır tanıyorum. Hasta olmayı sevmezdi. Hasta yatak yatmadı. Sette rahatsızlandı, tertemiz geldi, gidiyor. Çok üzgünüz, beklenmedik bir ölüm oldu. Bugün dizi ekibiyle birlikte sete ara verip hastaneden alkışlarla uğurlayacağız. Hepimizin başı sağolsun" diye konuştu.

YARIN, BÜYÜK TİYATRODA TÖREN YAPILACAK

Tiyatro sanatçısı, yazar, yönetmen de olan Sönmez Atasoy için yarın saat 10.30'da Ankara Büyük Tiyatro'da tören yapılacak. Atasoy, Kocatepe Camisi'nde cuma namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'na defnedilecek. - Isparta

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'halo Dayı' Yaşama Veda Etti (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement